- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dssport #14264 üzenetére
Én maradtam az utolsó Marshmallow verzión (182-es).
Nekem kb. 1 hónapja van meg és a legjobb döntés volt. 2 naponta töltöm... ha hétvége is beleesik, akkor inkább 3 naponta. De vannak arra utaló jelek, hogy a korai vásárlóknál mintha az akksi is fáradna... nemcsak a Nougát nyúzza. Ha ez így is lenne, akkor ez csak jobban megerősíti, hogy a gyári gyorstöltő helyett a korábban leírtak szerint töltsél... De ez nálam is csak 1 év múlva fog kiderülni, hogy volt-e értelme.Lassan egy hónap telt a korábbi hozzászólásom óta, de lényegében nem változott semmi. Azaz teljesen felesleges még Nougat-ra frissíteni. Az utolsó MM tökéletes.
1., Ne tévesszenek meg az utóbbi hetek hozzászólásai. Egyrészt ez - ahogy korábban is írták - a termék életciklusának ebbe a szakaszában természetes. Azaz a P9 túl van már a Zeniten', így érthető, hogy mint minden hasonló droidos telefon topikban az első év után átmegy minden vad romolásba.
2., Cunaja tökéletes leírásai és segítsége sajnos olyanokat is bevisz a ROMolás erdejébe, akik egyébként erre egy XDA-s fórum alapján képtelenek lennének és köztük olyanok is lehetnek, akik talán még az egyébként kiforrot és stabil gyári MM-et sem tudnák kordában tartani... használni. Ez a hozzászólásokból is világosan látszik.
3., ... és az általános szabály.. egy fórumba főleg csak azok írnak akiknek gondjuk van... a sokszorosan több többség nem fogja naponta írni, hogy minden OK... milyen fólia legyen rá... milyen tok... milyen jó témát találtam stb... Mert ez már megtörtént az első évben... -
Lacy6
senior tag
válasz
dssport #14264 üzenetére
Szia!
Én is az ár érték arány miatt vásároltam meg, de nekem nem igazán jött be. A gyári rendszer sokszor csinál furcsaságokat amiket nem értek. A korábbi HTC M8-al jobban megvoltam elégedve. Azért cseréltem le, mert több mint 2 éves volt és kezdett gyorsabban merülni. Erre az új telefon készenlétbe gyorsabban merül....
Amellett a memóriakezelése rossz, bezárja a külön telepített értesítési eszköztárt. A billentyűzetet írás közbe gyakran lecsukja, videojátszás közbe néha megáll.
Amúgy gyorsan betölt mindent, de az animációk sokszor akadnak, röcögnek.
Az érintő kijelző nem reagál túl jó, van hogy 1-2 mp-re megfagy a teló. Amúgy nemrég újratelepített legfrissebb gyári rendszer. A videója katasztrófa, fotóba viszonylag jó.
Ha újra kellen választani, akkor htc10-et vennék.
Végül lehet az lesz hogy romolgatnom kell... -
Pgraph
aktív tag
válasz
dssport #14262 üzenetére
Szia!
Ahogy előttem is írták, gyári állapotot fenntartva, reszelés nélkül is teljesen vállalható a telefon. Nyilván a kihegyezett ROM-okkal adott esetben több kihozható belőle.
Nekem most egy hónapos kb., „gyári állapotos”, és meg vagyok vele így is elégedve, még mindig jó ajánlat szerintem. Egyébként én a vétel után hamar felraktam a felkínált Nugát frissítést, és már ezzel laktam be a telefont. Ez is segíthet abban, hogy gördülékenyebb, hibamentesebb legyen az átállás, már ha nem akarsz ROM-olni. -
Sungoo
addikt
válasz
dssport #14262 üzenetére
Bármilyen androidos topikba belépsz, a hozzászólások 99%-a a ROM cseréről szól. Tény, hogy az utolsó hivatalos frissítés nem minden készülék akkuidejének tett jót. Ettől függetlenül nyugodtan megveheted, és használhatod a gyári rommal, mint ahogy sokan tesszük ezt. Szerintem ezzel a hardrverrel, és ilyen garancia támogatással az egyik legjobb ajánlat a piacon, ebben az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest