- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Akkor nem tudom, hogy miért 4-re emlékeztem...
Mindenesetre szeret karcolódni.. Engem nem zavar, ha ugyan úgy mint én, valaki nem használ fóliát csak akkor annyira ne legyen benne biztos, hogy nem fog karcolódni, mert csalódás fogja érni.
Nekem az első P9-cem 2-3 hét alatt lett csupa hajszálkarc úgy, hogy volt rajta az a fos Wowfixit.
A jelenlegi 2-3 hónap alatt.. Simán beszedi a mély és pici karcokat is... Nem, nem építő iparban dolgozok. Órás vagyok, tiszta a munkahelyem. Farzsebben hordom a telefont. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt néztem visszaolvasva. De létezik Nillkin, ami tokban baromi jó, töltőben nem tudom, meg jó lenne olyan másfél méter hossz, a gyári elég rövid, átalakítót telekomossal nem kaptam, abból mi a jó?
Ilyet most majdnem hármat kapnék a gyári kábel árából, Giganál 1200 a szállítás is...Topikgazdát nekem itt most nem ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest