- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acronka
tag
válasz
acronka #13427 üzenetére
Azt hiszem off-ban folytatom, úgy látszik nem a telefonhoz vagy rom-hoz van köze a dolognak..
Kipróbáltam itthon is. Érdekes, hogy itt átvált 3G-re telefonálás közben.
A munkahelyen nem működik. Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy korábban a munkahelyen is használtam a netet telefonálás közben. Valami a hálózatban változhatott szerintem...
Köszi Mindenkinek a segítséget! -
Kopogyi
csendes tag
válasz
acronka #5535 üzenetére
Nekem kb. 5 napja van fent. Véleményem szerint sokkal gördülékenyebb mint az előző. Annál időnként voltak döccenések. Nagy változást egyébként nem vettem észre. A hangerő gomb hangja más lett, itt már ki lehet választani a néma üzemmódot is, ha teljesen leveszed a hangerőt. Igazából ennyit vettem észre amellett, hogy jobban működik vele a telefon, ami egyébként független EVA-L19.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
acronka #1592 üzenetére
Play Szolgáltatások frissítését kell törölni az alkalmazások menüben. Utána meg manuálisan mehet fel pl. apkmirror -ról. Nem a legújabb, de majd megnézem Neked pontosan, még nem vagyok otthon.
Beállításokban a speciális beállításokon belül van biztonsági mentés és visszaállítás. Ott van a Google automata mentése. Azt kell kikapcsolni.
Utána mehet egy újraindítás.
Egyelőre más megoldás nincs rá. Google hazavágta egy kicsit az üzemidőt ezzel a frissítéssel, többi telefonnál is megy a szenvedés, most már több mint egy hónapja. 6.+ a legjobban érintett a témában...illetve az ehhez kapcsolódó Google frissítés.
-
törölt tag
válasz
acronka #1585 üzenetére
Android rendszer a legnagyobb fogyasztó és húzza az akksit? Mert csak akkor kell ezzel foglalkozni.
szende_robi:
ON -ra állítottam a 2 BL -es hozzászólásod, mert szerintem nem OFF. Fontos téma.Lehet ADB -bal is megy a visszazárás. Amúgy a DC jó kis program, pár hete került fel a P9 is a change logba.
-
daninet
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest