- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
válasz
aprokaroka87 #664 üzenetére
Ok, köszi!
Végül egy utolsó, szokásos kérdés..
Tudok javasolni okos filp-es, illetve hagyományos flipes tokot ami jó?Köszönöm!
-
A_Papa
senior tag
válasz
aprokaroka87 #662 üzenetére
Nem, de én voltam figyelmetlen... megszokásból kb ugyanott kerestem az ikont, mint az enyémen és persze nem ott volt (itt a szóköz mellett van).
Elnézést!
Mondjuk nekem fura, hogy csak hosszan nyomva lehet elérni, de a lényeg, hogy van!Abban még tudnál, tudnátok segíteni, hogy et a SwiftKey funkció mit tud, mire való?
Köszi a választ!
-
A_Papa
senior tag
válasz
aprokaroka87 #660 üzenetére
Köszi a választ!
Huh, nem tudom, ami alapból rajta volt.
Külön nem telepítettem azt az alkalmazást, amit írtál (ha erre voltál kíváncsi).
-
dutrás
őstag
válasz
aprokaroka87 #538 üzenetére
Egyet értünk
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #527 üzenetére
Az volt az egyik első, csak ugye Anyukám 40 km-rel odébb van, ráadásul most töltötte a 69-et, ez élete második androidos telefonja, én TeamVieweren mókoltam, meg néztem bele a telefonjába, csak gondoltam előre gondolkozom - mert mondtam neki, hogy most tegye fel töltőre, másnap felhívom és meglátjuk hogyan áll a dolog, de ne tegye újra töltőre addig, hogy lássam mi történt két feltoltes között -, hogyha ez nem segít, akkor közben én itt megkérdezem, hogy tudtok e bármit, ami esetleg felmerült, akár egy bug, bármi, mert ugye nekem nincs ilyen telefonom. Ez egy mondat volt :)
Nem hittem egyébként, hogy komolyabb gond lehet, mert anyunak semmi nem frissülhet automatikusan direkt, se gyári app, se playről leszedett app, csak ha én ott vagyok, hogy lássam, bármi van.Mint fentebb írtam, FR párti sem a Droid miatt vagyok, hanem az appok miatt, hiszen nem a Droid van az appokra írva, hanem fordítva. Megjegyzem több Főverzió váltást megértem, de nekem most először történtek anomáliáim 9-ről 10-re váltás során, de más gyártó készülékén. De továbbra is az appokban keresem a bibit, csak a gyalulás és újra kezdés az appokkal most jobbnak bizonyult.
Egyébként mindenkinek boldog új évet 😊
-
lócitrom
őstag
válasz
aprokaroka87 #114 üzenetére
hard reset. nem mintha a szervizben minden esetben okos értelmes emberek lennének. de ez neked magyarázat meg úgy látom még páraknak, hogy a szerviz mit csinálna. de mezei példa: anyámnak nem megy a facebook = bocsi anyu, törlünk mindent csak emiatt. tényleg ne égessetek már ki, hogy nektek csak egy telefonszám van elmentve és oly mindegy a hard reset. ez nem az informatika svájci bicskája. ha valaki valamit nem tud, inkább ne nyúljon/szóljon hozzá, ha csak ennyihez ért, hogy hard reset. ez minden lenne, csak felhasználóbarát nem. 10 másik telefont nem kell lenulláznom kb. sosem, majd emiatt most a 11. esetében pont ezzel kezdem. páran tényleg kitesznek magukért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest