Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• badxgirl

aktív tag

Sziasztok.
    Fura problémám van de hátha valakinek lesz tippje.
    Szóval p30-amról való zenelejátszáskor (youtuberól ha számít) egy idő után a bal csatorna elkezd sisteregni. Ha megállitom a zenét, még 1-2 másodpercig sistereg, majd a hangfalak "koppannak" egyet és abbamarad a sistergés. A koppanás pillanatában a kevero6jelet mutat, ugyanúgy mint zene közben, de csak a problémás bal oldalon.
    Ha újraindítom a zenét, 1 2 perc és újrakezdi.
    Próbáltam másik keverővel, végfokkal, hangfalakkal, kávelekkel, ugyanezt produkálta. Másik telefonnal egyik szett sem produkálja a hibát, így biztos a telefon a bűnös.
    Nagy hangerőn észlelem csak a jelenséget, bár nem vagyok benne biztos, nem e halkabban is csinálja, csak nem nyilvánul meg ilyen észrevehetően.
    Arra szintén nem esküdnék meg, hogy a zenelejátszó is csinálja, ott nagyon kevés zeném van, nem használom annyit, 1-2 szám alatt nem veszem észre, mert elsőre youtube esetén is csak 3-4-5 szám után kezdi, aztán viszont ha egyszer megkezdte, onnanstól csinálja. Gyári youtube és youtube vanced egyaránt.
    Fülhallgatón nem észlelem. Mivel csak hangfalak, ott is nagy hangerő, illetve az ezzel járó nagy teljesítmény alatt jelentkezik a hiba, sokáig azt gondoltam a hangcuccban lesz a bibi, vagy csak simán sok valaminek, de mivel ezzel a telóval 2 konplett cucc is produkálja, másik 4-5 készülékkel pedig egyik sem, csakis a telefonnál lehet valami.
    Van esetleg tippetek hol lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák