Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pity02

    tag

    válasz killzone1987 #3010 üzenetére

    Szia, elmondom, hogyan látom a helyzetedet.
    Mivel szerviz ROM van a telefonodon, feltételezem, hogy a bootloadered zárva van és nem tudod kinyitni, így nem tudsz TWRP-t sem feltenni az USB hiánya miatt. Amennyire tudom, csak a szerviz ROM lehet megoldás, az meg olyan verziójú, amilyen, aztán abból majd tudsz frissíteni, esetleg Firmware Finder segítségével.
    Az teljesen mindegy, hogy a 182-est, vagy a 183-ast használod, mert a dload mappájuk tartalma megegyezik.
    Szóval valahogy rá kéne varázsolni azt az SD-re, esetleg egy kártyaolvasó segítségével, vagy egy másik telefonnal, aminek működik az USB-je, vagy egy másik géppel. Esetleg ha van elég helyed (mondjuk 9 giga), akkor az SD-re letöltve és kicsomagolva. Neked a WAS-L01A_hw_eu és a WAS-L21A_hw_eu mappákra a dload-on belül nincs szükséged, az a 4 gigás telefonokhoz való.
    Ha nem cseréltél oeminfo-t, és egysimes, akkor nem kell a WAS-L21_hw_eu mappa sem, az való a kétsimeshez.
    Tehát ebben az esetben úgy néz ki a dload mappád, hogy benne az update.app és a WAS-L01_hw_eu mappa, abban pedig az update_WAS-L01_hw_eu.app fájl. Ha ezt el tudod érni, akkor jöhet a kikapcsolás és a 3 gombos indítás.
    A Firmware Finder nálam csak úgy működött, hogy bekapcsoltam a proxy-t, kerestettem frissítést, elindítottam, azonnal szüneteltettem, kikapcsoltam a proxy-t és úgy folytattam a letöltést. Ja, mellesleg a rendszerfrissítés menü nem a telefonról menüben van, hanem fölötte.
    A Finder kétféleképpen használható, vagy egyesével telepítgeted a pici frissítéseket és akkor egyszercsak már magától is elkezdi megtalálni a telefon, vagy egyből a legfrissebb jóváhagyott teljes csomaggal indítasz, akkor egyszerre jön le kicsit több, mint 2 giga, de friss lesz a telcsi.
    Még annyi, hogy a szerviz romnál azt írják, hogy c432-re való, azt nem tudom, hogy másmilyenen működik-e?
    És persze ha cseréltél oeminfo-t kétsimesre, akkor a dload mappába nem WAS-L01 kell, hanem a WAS-L21 és tartalma.

Új hozzászólás Aktív témák