Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
20ér el szeretném passzolni a topic címében szereplő huawei tabomat mert nekem elég egy jóval gyengébb, mert csak dolgozgatok neten meg böngészgetek meg mailezek.
Adnék hozzá egy hama tokot, +16gbos samsung micro sd-t plusz dobozát papirokat garilevelet, töltőt(ami adatkábel is)mindent.
A baj csak az hogy előfizuval vetem akcióba tavaly a t-home-nál, így köt a hűség. Illetve részemről nem baj, mert a netet muszáj vagyok fizetni mert kell a munkámhoz, de magát a készüléket a szolgáltató letilthatja ha nincs fizetve az előfizu? Nem magam miatt kérdem, csak így nehéz lesz elpasszolni, mer én se venném így meg valakitől ha ez igaz.
-
Imre921
tag
Üdv
Ma vásároltam egy Huawei mediapad T1 8.0 LTE készüléket. A készülék alapvetően nagyon patent, csak lehet mégis van egy kis probléma.
Szóval első körbe amit vettem hozzá 16gigás samu micro sd-t telemásoltam filmekkel(majdnem tele, 1.5gb szabad még van)és elkezdtem belenézegetni. Na most ugye a gyári lejátszóval néma volt az összes, ezért google play alól szedtem le vlc playert. Ott már hang meg minden oké volt.
Csakhogy(avi és x264es kódolásokról beszélünk-BDrip-) időszakosan vlc alatt bevillan egy világoskék folt videolejátszás közben ami eltakarja a fél képernyőt és ez nagyon zavaró. Úgy kell elképzelni hogy teljesen random így bevillan 1másodpercre. (gyári lejátszónál nincs ilyen, csak ott éppen hang sem ugye
)
Ez vajon valamiféle kodekhiba lehet, vagy a készüléknek van valami baja?
Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest