Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Az araert nem rosz ez a tablet. De azert csodat ne varjunk az 1gb ramtol s ettol a kezelofelulettol... szepmeg okos de elegjol zabalja a ramot s surjen ujratoltodik minden, a multitasking szinte semmire nemjo.
En plcsak az Order and chaos 2 jatekert vettem , eppen eppen turheto grafikan elfut de mar gondolkodom hogy lecserelem (nem direkt vettem , nagyon jo ajanlatot kaptam s azert vettem meg) -
HawerKing
őstag
válasz
ghiottone #100 üzenetére
Jaja hamarabb kerdeztem mint olvastam volna picit vissza
Am nemis bajnszerintem mert nagyon jol mukodik a tab, bar kicsit a multitask gyengus, ugye a ram is keves de az elozo telomban is 1gb volt s az siman ment ugyan ezekkel a megnyitott appokkal bezaras nelkul. A T1 pl ha jatszok s kilepek a facebookra akkor visszalepeskor sajnos ujrainditja a jatekotlehet mert tabon ugyan az a game tobb ramot zabal?
-
HawerKing
őstag
Nagyon szupi ez a tab
par napja vettem T1 8.0 Pro ezt irja a dobozon . Lesz e ra Lollipop?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest