- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy a készüléket nem tilthatja. Ha nem fizeted a számlát, akkor kikapcsolja a netedet, majd fekete listára kerülsz és idővel behajtják rajtad. Szerintem a készüléket nem bántják, mert nem lízingelted. Még ha részletre vetted a készüléket szerintem akkor se csinálnak vele semmit, nekik a pénz kell, nem a használt készülék.De ha valaki máshogy tudja mindenképp jelezze! Köszi
-
Alebaba
újonc
Hello!
szeretnék kérdezni hozzáértőtől (merthogy én egyáltalán nem vagyok az), hogy a 8 éves kisfiamnak egy Huawei MediaPad T1 8.0 LTE tabletet szeretnék venni. Ő főként játékra használná, autóverseny, némi lövöldözős. Mennyire javasoljátok ezt a készüléket? Mert ennél nem látom azt, amit már máshol olvastam, hogy a GPU mutatja meg, mennyire lesz gyors a játékhoz. Ez milyen grafikai proc-al rendelkezik vajon?
Kinek van tapasztalata, hogy milyen a játékokban? Nagyon köszönöm a segítséget! -
Totis
aktív tag
Szia Imre!
Használj MXPlayer-t. Codec-et kell hozzá leszedni még pluszba amivel már nem lesz gond a lejátszás.
Itt találsz róla leírást Ajánlom, hogy az AIO-n (All in one) pack-et szedd le és jagyd a download mappában. a többi szinte automatikus. Ha mégse, akkor találsz leírást a linken. Ez a codec a DTS ill. AC3 miatt kell, hogy legyen hang.Remélem tudtam segíteni.
Üdv.:
Totis -
Folee
tag
Bár nincs ilyen tabletem, csak szemezgetek vele, de véleményem szerint, ez szoftveres gond lesz.
Csak egy példa: a Huawei G630-asomon a Ducati Challenge játék hangja szaggat, élvezhetetlen, míg a "szutyok", alsó kategóriás Alcatel C3-ason hibátlanul fut, az ugyanilyen Android verziós, erősebb hardveres Gigaset QV830 tableten meg el sem indul...
Szerintem, próbálj ki másik lejátszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest