Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prolad
addikt
Annyi talán van benne, hogy azóta a Xiaomi próbál Huawei lenni, ami látványosan nem megy. Úgyhogy ha így nézem, akkor a Huawei kilépésével 2 nagy gyátót is elvesztettünk. Plusz a Honor, akik azóta se tudnak mit kezdeni magukkal.
És ugye a globális foldable piac gyakorlatilag visszacsúszott egyszereplősre. Ott nagyon máshogy állnánk, ha a Huawei teljes erőbedobással jelen tud lenni a szegmensben. -
válasz
callmeakos #31 üzenetére
NEm valószínű, hogy sokat változtatna a dolgon.
Mielőtt "kiléptek" már elkezdték túlárazni a termékeket. A szolgáltatói piacon nagyon nyomultak, mert egy bevett receptet követtek, de ez csak egy hazai minta.
-
callmeakos
veterán
Miért gondolom azt, hogy a mobilpiac egy kissé más lenne, hogy ha a Huawei globálisan még mindig ugyanolyan tényező lenne, mint korábban?
-
válasz
darkarthur #29 üzenetére
Praktikusnak tűnik, de számomra valamiért nem vonzó... Alapvetően nem tartom előnyösnek a telefon/tablet kombókat... + ilyen pénzből lehetne tök OK tabletet venni teljes akksival, rendes OS támogatással + egy közép telefont, ami mindent tud ami kellhet, és nem kell amiatt aggódni hogy hogyan törhet meg... Mondjuk mindenkinek mások a felhasználási szokásai/igényei, és mint tudjuk, "Ahány ház annyi baj legyen"
-
darkarthur
senior tag
Az a baj, hogy ekkora teleppel, ezzel az SOC-val, a megszokott droidjukkal nem számítanék erős üzemidőre.
MInt koncepció tetszik!
Nehéz a hosszú évek alatt beivódott phablet trendet megtörni szerintem jelenleg! -
se telefonnak, se tabletnek nem elég jó.... "perfekt" termék
-
Héliosz
tag
Kár a Huaweiért...
Mindig rádöbbenek amikor egy ehhez hasonló flagship telefont dobnak piacra...
-
Gaben027
csendes tag
Hát nem tudom mennyire lenne hosszú életű ez a külső kijelző.Engem ez idegesítene mindig arra figyelni hogy zsebre vágod vagy táskába mikor mi karcolja stb.(oké van fólia rá) de akkor is.Maga az ötlet mint egy mobil és tablet egybe nem rossz mivel egy sima mezei mobilba mit viszel már be innovációt?Csak a képernyő méret az amivel tudnak variálni.Mig régen fröccsöntőtt műanyag házzal dizájnon variáltak itt nem sok lehetőség van.Szóval ebben a technológiába nekem életképesebb a Samsung verzió a nagy képernyő mégis csak védve van ami ugye nem hátrány mikor majd milliós mobilt veszel.Ismerve magam amennyire tudok ilyesmire vigyázni nem adnék neki fél évet.
-
arn
félisten
Igeretes volt, de ha az apple vagy vmi trenddiktalo nem kapja fel, megy a sulyesztobe.
-
Mirage
tag
A hardver gyönyörű, azt meg kell hagyni.
Az ár és az os már nem tetszik annyira viszont -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Tetszik a telefon.
-
-
Hallosz
senior tag
Akár jó is lehetne az 5let, kérés, hogy a piac megveszi-e? Szerintem mérsékelt érdeklődésre tarhat számot.
Csak halkan jegyzem meg, ha én adnám oda a közel millás termékemet tesztelésre, és a kavicsra - betonra lerakva látnám viszont, "idegállapotba" kerülnék
-
Ha lenne GMS meg 5G akkor sem venne az átlag fórumozó ilyet, mert nem ezek a legnagyobb gátló tényezők, hanem a zseb.
Szerintem persze. De aki erre panaszkodik, az megveszi akkor a Samsungot. Sőt általában, aki a legfukarabb, annak van rá lehetősége igazán.
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem jobban tetszik ez a formaterv, mint a samsungé, de az tény hogy erre aztán vigyázni kell mert a lehelleteddel megkarcolod
Ezzel még kb hajlandó is lennék megbékélni, csak kár hogy a huawei-től lenne a dolog, mindenféle hardveres és szoftveres korlátozással együtt már kicsit sok a kompromisszum 2000 euróért...
-
Fecó 11
tag
Sziasztok! Valaki elmondaná hogy a kijelző tesztnél még 2 nyitható mobil van tesztelve, a teljesítménynél pedig már minden más típusú készülék!!?
Miért nem lehet végig vinni a teszteket ugyan azokkal a telefonokkal? Köszönöm a válaszokat! -
thomas92
aktív tag
Szerintem ennek a koncepciónak, mint az összes többinek, van előnye és hátránya is és véleményem szerint simán meglehetne a Flip, Fold mellett ez a fajt fold forma is.
Szerintem ez a készülék egész jó lett (pl. a P50 Pocket az szerintem nagyon undorítóan néz ki és nem is olyan jó, mint amennyire elsőnek tűnik). Jó látni, hogy a jelenlegi helyzetük ellenére, hogyan nézhetne ki az ő csapásirányuk ebben a kategóriában.
Összességében sajnálom, hogy a Huawei kiesett a játékból errefelé (azt most hagyjuk, hogy igazak-e a vádak vagy sem), mert ezen a telefonon látszik, hogy ők is nagyon tudnak, a versenynek pedig jót tenne egy erős Samsung konkurens. Bár én nem annyira kedveltem az Emiu-t, de azért elég jó csúcscuccaik voltak.
-
Ilyenkor látszik, mekkora csapás az, hogy kiesett az egyik innovatív gyártó a mezőnyből. GMS mellett, valamelyest konszolidáltabb árcédulával ez egy kiváló (luxus) termék lehetne.
-
joey04
titán
ilyen áron akkor sem lenne jó vétel, ha szoftveresen rendben lenne.
-
roli543
őstag
Nekem ez a formaterv mindig is sokkal jobban tetszett, és szerintem ez is lenne az értelme a kinyitható telo-tablet kombónak. Becsukva telefon, kinyitva már tablet és mindezt egy kijelzővel. Szóval grat nekik, jó lenne, ha más gyártó is nyomatná ezt a vonalat.
Ha a szoftvert nézem, sajna elvérzett a dolog ...
-
opr
nagyúr
"Az adat mondjuk elég szűk, de legalább ott van a pakkban a 66 wattos gyorstöltő az USB-C kábel és a SIM tű mellett"
Que? Milyen szuk adat van mirol hol es miert? -
-
babosmiki
addikt
Kár érte....
-
beno52
tag
Nagyon elegáns készülék lett. Külön tetszik, hogy a "perem" kap funkciót a gombok és a töltő csatlakozó elhelyezése révén.
Remélem lesz lehetőségem megnézni egyszer élőben is -
Tetszik koncepció, tetszik, hogy a "kis" kijelző aránya normális méretű. A kifelé hajló kijelző viszont nekem erős aggodalmam lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hazai forgalmazás nélkül a legvékonyabb hajlítható mobil izgalmas demókészülék marad.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest