Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Nagyon tetszik ,de Google szolgaltatások es 5G nélkül 2000€ nagyon sok érte .
-
rdt89
addikt
A Mate X2 tavaly jobbra sikeredett, főleg a kamera egységeket tekintve.
-
Skynet258
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem is - a zsebemnek viszont sajnos nem.
-
Snoop27
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nagyon bejön ez a vonal.
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Szerintem ma a digitalizáció már annyira beleivódott a hétköznapokba, hogy akár hétvégén is kitehetnek egy cikket vagy egy tesztet. Sőt mondok neked valamit. A hétvégi cikkeket olvassák szerintem a legkevesebben, pláne nyáron. Július-augusztus annyira a nyaralásról szól (gyors hétvége a Balcsin pl), ebből gondolom ezt.
Én is ha odavagyok a hétvégén, akkor semmit nem olvasok sem itt, sem máshol. Csak utólag. -
válasz
Hát nem nagyon értem, de a többség se, hogy Te ebbe miféle promóciót akarsz beleerőltetni..
Ez egy darabig viselhető, de utána kellemetlen... Nincs üldözési mániád a téma kapcsán?
Ne haragudj meg ezért, de próbálj már meg magadra erőltetni egy normális fórumozást.
Ne rombold a kialakult közösséget...És feleslegesen ne kritizálj. Mert mint kiderül, teljesen indokolatlan. Semmi gond, kérsz elnézést és lapozunk. Ezt kell megtanulni.
Mondjuk az is nagy emberi erény, ha valaki tud elnézést kérni, ha hibázik. Kíváncsi leszek menni fog-e.
Általában a páros lábbal berúgott ajtót ritkán javíttatják meg...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ezt a fajta üldözési mániát... annyi történt, hogy a Huawei Isztambulban tartott egy bemutatót, ahol AliceWake is ott volt, péntek este ért haza, most írta meg az anyagot. Pont nulla pénzt fizetnek azért, hogy híreket írjunk... -
-
válasz
cherubion08 #6 üzenetére
Neki minden fáj amire Huawei van írva, vagy a Huawei-el kapcsolatos, tök mindegy mikor írnak róla. Ha ez a cikk kedden jelenik meg akkor más miatt szólja le. Évek óta csak fikázni jár Huawei cikkek alá.
-
válasz
De mi a retkes f-ért lenne promóció?
-
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Úgy nézem,ez csak neked fájt
-
LosBlancosRM
őstag
Wat? Pártatlanságot várnám el. Ráadásul mindig befenyítik aki fel meri hozni a témát. Biztos a véletlen műve, hogy nagyjából sosincs hétvégén új cikk, de a Huaweiről most kettő is. Ha meg úgy van ahogy írod(Huaweitől kapja a fizetését), akkor miért nem a Huawei blogra írt?
Ha meg csak promóció, akkor meg bele kéne írni a cikkbe.
-
mjani1172
addikt
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Hű, hogy téged mik foglalkoztatnak......
Nem értem miért várod el valakitől, hogy ingyen dolgozzon. -
bollokcs80
Korrektor
@Alice: A Samsungokhoz képest milyen ezt használni? (Nyilván a GMS miatti különbségeket leszámítva)?
Fejlődik szépen ez a vonal, csak az elszálló árakat látva nem érzem, hogy ez az átlagemberek mindennapi eszköze lesz a közeljövőben... -
LosBlancosRM
őstag
Mennyibe fájhat a Huaweinek, hogy hétvégén kikerüljön ide cikk.
És még csak elérhető se lesz.
-
Ixion77
addikt
Túlgazdagoknak tervezett telefon. Legalábbis a "bárhogy teszed le, mindenképp karcolódik a kijelző" kialakítás alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Magyarországon ugyan nem lesz elérhető, de azért megtapogattuk a Huawei hajlítható modelljének legújabb generációját.
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest