-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Én is leszoktattam magam a gyorstöltésről, igencsak felforrósította a telt ha azzal töltöttem!Az én felhasználási szokásaim mellett 2 napot kibir a tel, második nap este rádugom pcre és ott usb-n keresztül kb 8 óra alatt fel is tölti másnap reggel lehuzom!A készülékház igy egyáltalán nem melegszik!
-
BoSSanCS
aktív tag
Kisebb teljesítményűvel én úgy tudom, hogy nem árthatsz, sőt talán még jót is tesz az akksinak, hogy nem kap akkora teljesítményt, csak hosszabb ideig kell majd tölteni.
Elért engem is a névjegy szinkronizálási probléma... hiába tettem fel a korábbi fix-et, a naptárat és egyebeket szépen szinkronizálja, a névjegyeket viszont nem akarja... van még egyéb ötletetek a probléma megoldására? Sőt ami a legszebb, hogy nem lehet módosítani a névjegyek rendezési beállításain (vezetéknél keresztnév stb.). A többi romban sincs meg ez a beállítás?
-
supertrezi
aktív tag
Ugyan már, olyan nincs, hogy egy gyárból nem kerül ki hibás termék. Egy se...
Az LG-re akkor mit mondjak...? Elszámolták a kijelző hőtágulását, s kb. mindenkinek megreped. S7-nél kopik, karcosodik a keret, ahogy hallom. Ezek kicsit komolyabb hibák, mint amik itt pörögnek. Akkor LG-t meg Samsungot se vegyen senki...? Ez az eddigi legjobb telóm. Pedig szinte csak csúcsmobilokat veszek ősidők óta (Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG).
-
Gladiator124
csendes tag
Hali!
Gyakran futok a telóval és a Runtastic követi az utamat. Kb. 4m a pontossága a GPS-nek. Érdekes, hogy iránytól függetlenül az úttól nyugatra mindig 5m-t téved. Ez viszont lehet a gugli térkép pontatlansága, mert a régi teló is kb. ugyanígy mellé lőtt. Az viszont jól látszik, ha átmegyek a bicikliút másik oldalára. Sajna a progi nem folyamatosan követ, csak mintavételez.
Autós navival még nem próbáltam, de ha jó értem a kérdés a hardverre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest