- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Neem, írtam, hogy az L29C432B521.
(most valami AL10B552-n voltam egyébként)
Szerk.: még nem tudom, hogy pontosan, hogyan, de TWRP-ből kell (két zip fájl van). A probléma, hogy a telóm most AL10 régiós, és vissza kell brand-elni L29C432-re. Most még twrp-t telepítek, aztán root, aztán meglátom.
Jó hír (mármint nekem). hogy most már kb. csukott szemmel végzem a műveleteket, mint unlock, dload, meg twrp
-
Zototh64
őstag
Nem tudom, csak ötleteltem.
De miután megtaláltam az előbbi dolgokat a systembe, szerintem erre a romra nem fog felmenni, csak Twrp-ből.
Vagy majd megnézem hogy kitörölhetőek e ezek tv-ben. De ha sikerülne is, szerintem akkor sem fog felmenni így simán.
Nyitni kell, vagy valamelyik echte gyári romot feltenni.
Erre a mi 320-as romunkra nem igen lesz ilyen frissítés. -
berigazek
őstag
Jónak jó biztos,sokat olvastam róla,de ezeket még csak úgy lehet feltelepíteni,ha nyítva van a bootloader és twrp van rajta és ,,dload"ból...
Én megvárom míg nyítás nélkül is fel leht telepíteni vagy OTA-n lejön nekem.Zototh64
Nyítás nélkül nem lehet feltenni,már próbáltam...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
Kínai, Nougat beta még. Most fogom megpróbálni szintén L29C432, KangVip slim 368-ra.
Másolom át a twrp mentésemet pc-re, de egy résznél unspecified error és leáll. Másnál nem szoktak ilyenek lenni, csak nálam?
A fényképeket simán átmásolom, a twrp mappa tartalmát nem. Eddig átment 1.5gb aztán állt le, most már egy apró fájlt se visz át onnan. Másik kábelt is próbáltam. -
HUTCHDB
nagyúr
Szóval ami első körben azonnal érezhető, az a fogás könnyebbség.
Kicsit keskenyebb, de itt pár mm is óriási előny.
A rendszer nagyon smooth, sehol nincs semmilyen darabosság, azoknak a kicsi apró akadásoknak is, amelyek a mate 8-nál itt ott megvoltak, azoknak sincs semmi nyoma!
A sebesség is jobb az elődnél, érezhetően gyorsabb minden.
A kamera brutálisan jó, gyors, minőségi a kép nagyon!
Szóval nagyon nagyon jók a benyomásaim, ez a készülék szerintem most etalon a telefonok világában...NEKEM, egy hiányosságot tudok felhozni, az a vízállóság hiánya. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem ez gmail-hez kellene, de nem tudok végigmenni a beállításokon mert hibát ír.
Mik a gmail beállításai exchange esetén?Nekem azt írja ki egyébként, hogy
"Nincs engedélye arra, hogy szinkronizáljon ezzel a szerverrel. Kérjük forduljon a szerver rendszergazdájához."
(#8233) Boombasticc !
Háááát nekem így első ránézésre nem jön be... -
gabesz839
senior tag
Talán nem csak ott van a hiba hanem máshol is. Ezért utáltam azokat a telefonokat melyeknek nem tudom én cserélni az akkumulátorát. De most ez a divat Milyen egyszerű lett volna. A Samsung csak addott volna mindenkinek egy ötezrest hogy rendeljen egy utángyártottat az ebayrol
-
sirály69
őstag
-
-FreaK-
veterán
?
Ez a sima zárképernyő ami egy felhúzásra felold, ez semmi biztonságot nem ad. Ha van beállítva feloldókód, vagy ujjlenyomat, akkor természetesen annak a feloldója megjelenik.
Ha bekapcsolod a "csak jelszózár használata" opciót, akkor ha van beállítva ujjlenyomat de a gombot nyomod meg, akkor egyből a jelszót kéri, nem kell még egy felesleges felhúzást csinálni.
Mondjuk itt Mate 8-on leginkább az ujjlenyomat olvasóval oldom fel, ezért már annyira ez nem fontos, de a G3-nál nagyon hasznos volt, hogy naponta 100x kihagytam azt a kis apró mozdulatot.
(#7470) WiZARD: A nép neviben hálásan köszönöm!
-
Luser2000
addikt
Az alis kamu cucc, a távol-keletről 3,5eFt körül lehet szerezni valóban eredeti Huawei töltőt, de nehéz kikotorni, mert annyi a hamisítvány (főleg az ali-n). (És ettől még lehet működik hibátlanul, de ...)
Az íbéjes linken lévő az jó minőségű, volt már kezemben pont ez a típus, én abban megbíznék. A gyors töltés részét nem tudom.
-
ivatti10
aktív tag
Nekem a gmailes emailcímemre a levelek érkezését nem mindig jelzi a gmail alkalmazás. Ezért használtam vele párhuzamosan a Huawei beépített emailkliensét, így garantáltan megkaptam a leveleimet, pontosabban kaptam jelzést az érkezésről. Viszont mióta átálltam a gmailben a kétlépcsős azonosításra, a Huawei alkalmazására egyáltalán nem jönnek a levelek, a gmail meg hol jelzi, hol nem az érkezést. Ezért szeretnék másik emailklienst (Outlook, K-mail, hasonlóakat), melyek megbírkóznak a kétlépcsős azonosítással, megérkeznek rá, és jelzi is a levelek érkezését. Talán használ valaki hasonlót, megelégedéssel.
-
supertrezi
aktív tag
Ennyit kéne bírnia a többinek is, nem 3-4-5 órát... Egy mobil készülék legyen már mobil. Ne kelljen naponta töltőért nyúlnom. Vagy ha elmegyek kirándulni, ne kelljen azon izgulni, kibírja-e estig. Ezen kritériumom notebookra is vonatkozik.
Most valamivel több mint 2 napja megy. 3 óra 45 perc kijelzőidő. 47%-on áll.
-
kiszu
senior tag
Csak annyi,hogy mivel nagyon népszerű,felvették a kínálatba. És sokan megveszik,és aláírnak újabb 2 évet. Meg részletre és egyebek. A szolgáltató eléri amit szeretne,hogy az ügyfél nála vásároljon és aláírjon újabb éveket. Baromira nem érdekli ez esetben,hogy mivel fogod használni ha fizeted a számlákat és bevételt hozol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest