- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapi80
tag
válasz
Dorcsika #11659 üzenetére
Jó, hát hallottunk már olyat, hogy ki lehet fogni Magyar régiós terméket is ezeknél a cégeknél, ezt a Huawei ügyfél szolgálatán mondták. Nem rosszból írtam, csak azért, hogy más ne nyúljon mellé ha esetleg hazait szeretne. Pár boltot körbe telefonáltam és több helyen mondták /persze minden szentnek maga felé hajlik a keze/, hogy a hazai garival sokat nem vesztek és jobb az Osztrákoknál avagy a Németeknél szervizeltetni mint itthon. Illetve azt is hozzá tették, hogy a Mate 20 pro széria nem tipikusan az ahol szervizbe kell szaladgálni, az inkább az 50e Ft alatti Huawei telókra jellemző.
-
trapi80
tag
válasz
bzoley #11008 üzenetére
Sziasztok!
Utána kérdeztem a dolognak mert lett volna egy Alzás /vásárlási/ lehetőség és a Huawei ügyfélszolgálata a következőt mondta:
IMEI alapján a termék Német régiós. A két év garancia abban az esetben lenne hivatalos hozzájuk, ha a számla is német! Olyan régiósnak kell lennie a számlának mint a terméknek. Így oké. Viszont ha a termék német régiós de a számla magyar akkor Magyarországon csak és kizárólag a pénzes javítás játszik a Huawei részéről. Ledöbbentem és nyeltem egy nagyot! Így a telefont sem vettem meg. Nem mertem. Barátom pont előtte csapta földhöz a Xiaomit ami "szintén" Alzás vétel volt és hát nem magasztalta őket az egekbe.
Félre ne értsétek nem riogatni szeretnék, csak a jelen állás szerint a Huawei így vélekedik a javításról. Ez a telefonbeszélgetés 2019.09.26-os, így az információ is frissnek mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest