-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
benczeb #1325 üzenetére
nálam semmi sem segített, még romot is cseréltem rajta, persze a gari miatt csakis hivatalos de a független rom-ra cseréltem hogy a telenor cuccai eltűnjenek belőle de semmi változást nem hozott. Egyébként jó a telefon, sebességgel sincs gond de a 3 óra SOT az eléggé zavaró.
-
vasi89
őstag
válasz
benczeb #1322 üzenetére
ilyen szempontból a samsung sokkal rizikósabb. A tendencia szerint lehet hogy még a note 9 is csak 2 frissítést kap. Az s7 is idén kapott utoljára főfrissítést és hálistennek az sem lett tökéletes mert eléggé sokat romlott az üzemidő. Ilyen téren a huawei sokkal jobb. Habár ők is csak a flagshipekkel, mert pl a p20lite-ra még a pie-nak sincs híre pedig az idei telefon
-
spartan44
tag
válasz
benczeb #1316 üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
Nem volt még Huawei telefonom, így én sem örülnék neki, ha egy ilyen drága készüléket néhány év után már dobnak is a süllyesztőbe, mármint szoftverfrissítések szempontjából.
Az eddigi Huawei felsőkategóriás készülékek támogatása hogy áll(t)? Kb. meddig szokták kihozni rá a legújabb Android-ot/frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest