Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grecky

    senior tag

    Üdv mindenkinek!

    Huawei Tré kálváriám története:

    22 napja /08.04.-én/ újítottam meg a kábelnet előfizetésem a Huawei tablet reményében, akkor másfél hetet igértek max. (az nálam 10 nap), és kezemben tarthatom az áhított készüléket. Ezután kezdődtek a gondok: 7 nappal a megrendelés után próbaképp felhívtam a t-home-ot, aránylag gyorsan 4-5 perc után sikerült ügyintézővel beszélnem, aki megnyugtatott, hogy minden rendben jön a cucc, a fantasztikus, csodálatos (Pókember) szuperszerviz szállítja házhoz. Vártam egy hetet, és gyanusan nem történt semmi, senki sem hívott, hogy örömmel tájékoztat, hogy holnap hozza a táblagépet routerestül simestül és mikor lenne jó nekem. Na ezután elkezdtem telefonálni, hívtam a webshop-ot (amit egy itteni fórumozó dobott fel, kösz neki), pár napig folyamatosan igérgettek, többször visszahívást is, amiből egyszer lett valami, de csak azért hívott a faszi, hogy közölje még nem kapott választ. Elakadt a két rendszer közt, tudtam meg miután a t-home-ot felhívtam, és erre a hétre igérték, hogy megkapom. Mondanom sem kell természetesen egy kalap szart se ért az igéretük. Közben kijött a csekkes számla a gépről (09.03.-ai lejárattal), annak ellenére, hogy a szerződésben az szerepel, hogy a szuperszerviznek kell fizetnem a kiszállításkor, és majd utólag fogom megkapni a számlát postán. Tegnap újra hívtam őket visszahívást igértek mára. Hívott is, de azért, hogy közölje, hiba a van a rendszerükben (lilahalál?), és ő hatig dolgozik, de intézkedik és visszahív. Megint mondanom sem kell nem hívott, így hát bementem a T-fosba, az Árkádba, hátha megtudhatom mi az a számla, ill. mikor várhatom a gépet. Az ügyintéző telefonált egy pár percest, majd mondta, (amit már 8-szor hallotam), hogy elakadt a 2 csodarendszer közt. De most felekerült szuperszerviz rendszerébe 22 nap után. Hozzátette, hogy ír egy mailt, szupermen szerviznek, hogy megsürgesse a kiszállítást. Oh, mondom, remek, de mi lesz a csekk befizetési határidejével, mi van ha lejár? Mert sem a számlát a gép nélkül, sem késedelmi kamatot nem fizetem be. Persze, mondta, ha esetleg jövő héten sem viszik ki, akkor majd parkoltatják a számlámat, hogy ne járjon le. Ehhez persze menjek be. Milyen kedvesek nem?!
    Viszont most hívtak (nagy szó!!), hogy már a szuperszerviznél van az a rendelés, jövő héten hozzák, amit megvallom hiszem, ha látom...
    A történet röviden ennyi, kérdésem az lenne, kedves fórumozók, ill. ha van jogban jártas illető: van-e valami elállási jogom a hűségtől, lévén a tré nem teljesíti a szerződésben leírtakat, és hány nap után tehetem meg ezt?
    Köszönöm a válaszokat!

    Hardveraprós hirdetéseim-> https://goo.gl/AmFu78

Új hozzászólás Aktív témák