Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asturel

    őstag

    válasz drmotto #13010 üzenetére

    Igazabol BT-re ra se neztem, androidon 1 alkalommal nem hasznaltam. Lattam a forumon, viszont azok a portok meg hardveres gyorsitast se tamogattak (volt egy orosz probalkozas, amiben mar elvileg tobb dolog mukodott, gyakorlatilag a kernel olyan volt, hogy a touchscreenem drivere se volt benne), egyedul wifi ment szinte. Eloszor en is 'csak' cm7-et probaltam, viszont nem sikerult normalis hardveres gyorsitast csinalni ra, masik meg, hogy a prelinked 2G vmsplites regi froyo libcamera.so amugy se ment volna, vannak ics camera wrapperek, de ahhoz gingerbread library kene.
    Hiaba mukodik minden froyon, mikor az android mar a 16-os apinal jar, mig a froyo 8-as, lassan, senki nem fog ilyen regi apival kompatibilis appot kiadni.
    Mellesleg, masfel ev alatt egy normalisan mukodo recovery nem szuletett (geeksinfo vagy valami hasonlo mar talan hasznalhato volt, bar abban sem volt usb storage mount).
    Aki esetleg megis kiprobalna: recovery+rom

    (gondolom nem kell modanom, hogy nem szeretnek felelosseget vallalni senki milliokat ero adatai elveszteseert, ha kigyullad a haza, stb,
    nyilvan wipe muszaj (torli az sd-ext -et is!)Ö

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák