Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
válasz
mikola.akos #52 üzenetére
Nekem van, de ha esetleg érdekel egy extra jó áron írj
-
mikola.akos
csendes tag
válasz
PhaetonV10 #51 üzenetére
Sziasztok, akinek van ilyen ketyeréje, mik a tapasztalatok, a biciklizést milyen pontossággal érzékeli? Eltalálja, mint tevékenység? Ha igen, csak időt ír, távolságot nem, ugye?
-
PhaetonV10
tag
Messenger értesítést meg lehet oldani másik applikációval?
-
kátú
őstag
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy ez a sza***zi iért nem tud párosítva maradni 3 percnél tovább a telefonommal? Az, hogy nem rezeg, már nem is izgat, belenyugodtam, na de, hogy szét is kapcsol és a fene se tudja olyankor mit érez, az kikészítő idegileg | | ennyire vagyok hogy kivágom az ablakon mint macskát sz**ni.
Köszönöm a választ!! -
bigdady
nagyúr
Hali
Ios app merre található? Nem találtam huawei gyártótól ilyen a store ban. Kösz
Miről értesít amúgy iphoneon? Hivás sms? Esetleg viber stb? -
Joker88
őstag
az okoskarkötő vízálló ? vagy csak egy ideig bírja a vizet ?
-
kiszeb
csendes tag
Szia!
Nálam csak olyan volt hogy mondjuk lefeküdtem 10kor, aztán mikor reggel megnéztem csak 11től számolta az alvást pedig könnyen elaludtam. Máskor meg mikor olvasok vagy filmezek könnyed alvásnak méri ha nem mozdul a kezem egy darabig. Bár én elsősorban pont a lépések miatt vettem szóval annyira nem zavarTalán próbáld meg újra szinkronizálni vagy a programnál az adatokat törölni hátha megjavul.
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Vki nem tapasztalt olyat, hogy nem érzékeli az alvást? Pár napja nem érzékeli, semmilyen adatot nem jelez, de a lépéseket számolja. Előre is kösz a választ -
scream24
senior tag
Üdv. Nem tudjátok hol lehetne venni hozzá külön csak a bölcsöt? Történt vele egy kis baleset. Aliexpress, ebay nem láttam, vagy én voltam vak. Köszönöm.
-
bacskait
tag
Van valakinek tippje, hogy miért csak időnként jelzi a bejövő hívásokat/üzeneteket?
Ha keresem az app-on, akkor rezeg, ébresztéskor rezeg, de bejövő híváskor a legritkábban. :-( -
kiszeb
csendes tag
-
gyuri2008
veterán
Nincs senkinek ilyen karpántja itt a fórumon??
-
gyuri2008
veterán
Hány nap adatait tárolja a karpánt?
-
Kékes525
félisten
Hiányzik a szívritmus mérés. Másrészt az alváskövetésnek semmi értelme, mert nem az alvást, hanem a mozgás hiányát méri. A valódi alváskövetéshez EEG kell.
-
Gusztáv
addikt
Nekem MS Band van, abban van gps, meg pulzusmérő, meg egy halom szenzor. Persze így sokkal részletesebb adatokat tud adni, de aktív gps mellett pár óra alatt lemerül, meg alapból is kb 2 naponta tölteni kell. Szerintem a Huawei a mozgás adatokból tippeli azt is meg, ha bringázol, nem használja hozzá a telefon gps-ét.
-
törölt tag
Hát ja, oké, de akkor három appot használsz mondjuk arra, amire egy is elég kellene legyen, ha képesek lennének kicsit figyelni ténylegesen a kompatibilitásra.
Amúgy meg a gyári app azért sem jó, mert például nem mér pulzust vele a karperec. Illetve igen, de nem látszik sehol az eredménye, úgy meg sokat ér. Vagy az értesítések testre szabása, ami szintén másik appból lehetséges csak. Nyilván a Xiaomi-nél nincs erre elég fejlesztő, amikor hetente pakolnak bele újabb bloatware-t a telefonjaikba, közben meg kis egyéni fejlesztők jobban megírják a szoftvert helyettük. -
AusWolf
őstag
Na ez az, hogy nincs benne GPS, gondolom a telefonét használja. Pedig ha lenne, az mérföldeket lendítene a hasznosságán.
El tudok képzelni egy olyat, hogy futás, vagy bringázás előtt felrakom a karperecet, és amikor hazaértem, akkor kapcsolom rá mobilra Bluetooth-on, és letöltöm a GPS és egyéb adatokat. Sokkal több értelme lenne, mint ennek így.
-
Google Fit (és ezen keresztül a 3rd party appok) használata is már ufó ennek a kütyünek. A MiBandok kompatibilitásban is sokkal jobbak. Mi a frász értelme van ennek a vacaknak? Hogy lehet ilyen balf..z a huawei?
Szoftveres és hardveres funkcionalitásban, designban és árban is sokkal jobb a Xiaomi. Mi maradt ennek?
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Anélkül, hogy nagyon rúgózni akarnék ezen: ok, hogy a testpermet, drótposta, stb. szavak nem honosodtak meg, de nekem erős nyelvi barbarizmus az említett példákat leírva látni. Legalábbis egy minimálisan elvárható újságírói szinten. Mondjuk engem pl. a "júzer" is aggaszt, de ez legyen az én bajom.
Na mindegy, csak érdekes tendencia ez, és semmi indokát nem látom.
-
törölt tag
Ez ronda is, és nem is tud valami sokat. Van értesítés, de csak hívások és SMS-ek után? Akkor meg minek? Ez kb olyan, mint amikor be akar kapcsolni az energiatakarékos mód a telefonon, hogy csak hívások és SMS működjön. Úgy pont egy haszontalan téglát csinálna a telefonból számomra, ezt a két funkciót havonta egyszer használom talán.
Nagyon leült az olcsóbb fitnesz karpántok piaca sajna. Ott a Miband (2), de azon kívül senki nem képes értelmes ajánlattal előállni, az összes gyártó csak az okosórákat, meg az ilyen GPS-es mindent tudó cuccokat erőlteti, aranyáron.
-
RaveForce
veterán
ronda ez is, mint minden kategória-társa, gearfit1 azért szép, de pl a 2. az már... NADE.. az egy huawei watch mellette?... es enyire szarrákarcolva??? ez gáz. nemhogy a több éves analog karorámon, de a moto360 fémvázán nincs ilyen.... najó huawei orám se lesz... ez undórító látvány...
-
AusWolf
őstag
Hasznos kis cucc lenne, de a folyamatos Bluetooth kapcsolat miatt értelmét veszti, ugyanis futáshoz nem viszek magammal mobilt.
Az már más kérdés, hogy utoljára kb. egy éve szántam rá az időt, hogy lemenjek futni.
-
helixP
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #17 üzenetére
Felesleges ezt felhozni. Kikopott a villanylevél és a világháló is, mint kifejezés, ehhez is hozzászokik majd a magyar fül
-
Den Hadnagy
senior tag
"Fícsör... Trekker..."?
Na nem akarok nyelvtannáci lenni, de az ilyen fogalmazással az a bajom, hogy a cikket olvasva olyan, mintha két telipofával rágógumizó kis suttyó okoskodását hallgatnám a számtech óra utáni nagyszünetben a suli folyosóján. Nem bántásból, de szerintem ez kicsit necces.
Hogy on is legyek: a Xiaomi említett termékéhez képest ez nulla. UV mérő? Minek? Vagy érzed te magad, vagy meglesed telón, vagy bemondják a tévében, ha minden kötél szakad. Vicc az egész.
-
attiati
veterán
"a kommunikáció pedig Bluetooth LE szabvány szerint, 4.1-es vagy 4.2-es alapokon épül fel"
magyarul már nem is elég neki a 4.0-s bluetooth képes okostelefon?
kell neki a 4.1 vagy 4.2?
-
alexander12
aktív tag
5 ezerért i5 plus. sms, viber, hívóazonosító kijelzés.stb,stb...
-
etohun
aktív tag
Szerintem azért elég sok fog fogyni a p9 liteok mellé.. és ha egyszer ugyanannyiba kerül, miért ne adnák mellé
-
batai15
félisten
Mi band 2 jobb.
-
chatran
őstag
Látom képes felismerni a biciklizést. A Miband-ok ezt nem tudják. Szerintetek GPS nélkül, hogy képes erre?
-
moleculez
veterán
Számomra teljesen értelmetlen, és fölösleges ez a kategória, kijelző, és puzus mérés nélkül. Lépést a telefon is számol, nagyrészt a zsebünkben van mindig, nem hiszem, hogy ez sokkal pontosabb. (de cafoljon meg akinek van)
-
Straw
senior tag
Ennek a terméknek semmi létjogosultsága nincs a Xiaomi Mi Bandek mellett. Olcsóbbak és többet nyújtanak (vízállóság, pulzus mérés), ugyan nem néz ki így, meg nincs UV szenzor, de ezek másodlagosak sztem.
-
jUUh
addikt
Ennek az UV mérésnek nem nagyon látom hasznát, amúgy biztos szerethető kütyü, de akkor inkább egy Mi Band 2-re ruháznék be.
-
DemonDani
addikt
Nagy kár, hogy ennyire vad áron kapjuk meg (eredetileg ennek töredékébe kerül).
Kicsit kell csak hozzátenni, és meg lehet venni a Band Zerót, aminek azért már van egy kijelzője is, és szinten pazarul fest a maga nemében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei pofás ketyerével lép a filléres aktivitásmérők piacára. A Color Band A1-et nálunk feketében járt, ám elérhető trendi színekben, és mérhető vele az edzésmunka, illetve az UV-sugárzás.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest