- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robospammer
csendes tag
válasz
laca7909af #41 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy az OTG funkciót tesztelted-e, mivel a fenti teszten kívü máshol nem találtam rá hivatkozást.
-
robospammer
csendes tag
válasz
laca7909af #33 üzenetére
kedves Laca, köszönöm a választ!
Gondolkodom egy Y550 beszerzésén, telenor vállalati árlistában 18000 Forintért nekem jó ajánlatnak tűnik.
(flottás az előfizetésem, ezért érdekes a vállalati árlista; ez 2XS kategória ára)
Neked milyen a készülékház: recseg? Egy Y330-nál már tapasztaltam ilyet, de a bolti kirakott telefon teljesen egyben volt. Talán attól függ épp milyen kedve volt a fröccsöntőnek.
Még egy kérdés: a menü gomb átállítható arra, hogy a futó appok listáját ne hosszú nyomásra, hanem érintésre hozza elő? -
robospammer
csendes tag
vajon az értesítő LED kifejezés mit takar ennél a telónál? Csak töltésjelző vagy minden bejövő cuccnál villog?
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest