- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
Degeczi #1148 üzenetére
Nem kell ehhez videó, el lehet képzelni azt, hogy másfél centire húzom össze az ujjaimat és még lépésarányosan (vagy hogy) követi a térkép. Az enyém tényleg jó. Lehet, hogy a telefonok istene odafigyelt rám, amikor az agyonhackelt HTC Dream után komolyabb teló után kezdtem nézni.
-
IO.sys
őstag
válasz
colonell #1068 üzenetére
Áh én már a butafónoknál se szerettem, hogy kivilágítja a szemem, okosfónoknál meg azt, hogy elvonja a figyelmem a képernyőről, és mindkét esetben sajnáltam a világításra pazarolt áramot. Pár mA nem sok, de én ilyen smucig vagyok. Ha meg olyan volt, hogy pár mp után kikapcsolt a gombvilágítás, a halálba tudott kergetni, hogy android hackelés meg miegymás közben még a világítást is kapcsolgassam. Mondjuk én se haragudnék, ha a gombok bekapcsolt kijelzőnél folyamatosan világítanának halványan, de ilyen kombinációt még egy telefonnál se láttam. Az meg már mégse elfogadható, hogy stratégiai játék közben erős világításnál a tudatom néhány %-át a gombvilágítás tölti ki, rengeteg nyersanyag múlhat rajta.
-
IO.sys
őstag
Körbenéztem külföldi fórumokon és azt írják, hogy egyszer elküldik, egyszer nem. Egyszer fél óra, egyszer 2 nap. Tehát kb ahogy az erre kijelölt alkalmazottnak kedve van. Ráadásul 2 email cím is van, hogy nehogy már olyan egyszerű legyen. Itt az elején mindent leírtam.
-
IO.sys
őstag
Srácok, ha tudtok valamit a roottal kapcsolatban, szóljatok. Este átnéztem a netet, az utóbbi hetekben mindenkinek a mailezős verzió jött be, de én szeretnék egy levelezésmentes módszert. Nem vagyok nagy szaki, de a root a szívügyem, szóval szóljatok, ha láttok valami okosat.
Sokan ajánlgatnak valami unlocker programot, ami 1-2 usd, vagy működik vagy nem, bonyolult is, de nehogymár lóvéba kerüljön...
-
IO.sys
őstag
Megnézem majd, de szerintem az emotionui már mindenre azt írja ki, hogy írjunk levelet. Ha hibát talál az adatokban, akkor beszól, ha pedig minden ok, akkor kiírja, hogy nincs ilyen termék és írjak levelet. Megpróbálom majd ezzel is délután és majd leírom a tapasztalatokat. Egyébként az általam adott engineer kóddal meg lehet találni a szériaszámot is, nem kell leszedni érte a hátlapot.
-
IO.sys
őstag
Találtam egy ilyet
you can access the engineers menu by calling * # * # 2846579 # * # * -
IO.sys
őstag
Még a vásárlás előtt csináltam egy táblázatot, amiben összehasonlítottam az összes, normálisabb árú telefont a Telenormál. Az árak a részletfizetés havi díjait jelentik, amik anyám 4000 forintos előfizetése mellett értendők.
A táblázatot G Drive-ra töltöttem fel, ha nem egy széles oldalt láttok, hanem több álló oldalt, akkor töltsétek le és úgy nézzétek. A színkódok jelentése: zöld - jó, szürke - nem jó, sárga - drága. A választáskor a jó kamera, jó kijelző, jó proci volt a szempontom, de mindenki azt hámoz ki a táblázatból magának, amit akar.
telefon.xlsx -
IO.sys
őstag
A root állítólag 2 hete nem működik, mert nem dobja ki a huawei oldala az unlock kódot. Ezt 1 valaki jelezte eddig, akinek vagy félresikerült valami, vagy valóban így van. De ha így is van, az XDA-s fiók biztos hamar kitalálnak valamit, aztán megosztom veletek az infót.
De kéne valaki, aki megrootolja a telóját, hogy lássuk, mi a helyzet. -
IO.sys
őstag
Valaki nem akar rootolni? Állítólag a huawei oldala már nem dobja ki az unlock kódot!
-
IO.sys
őstag
válasz
ipatch1895 #929 üzenetére
Én is játszok a telefonnal, igaz, csak stratégiai játékkal, ott a csúsztatás és a "célzás" pontos. Több ujjal való játékhoz vettem egy számítógépet.
-
IO.sys
őstag
Robbanásveszélyes tanácsokat ne adj, ha nem értesz hozzá. Ha nagyobb áramot kap a tablet, mint amit elbír, és lineárisan működik a töltésvezérlője, akkor nincs gond, 4.2 voltnál leáll a töltés. De ha PWM töltésvezérlője van, abból nagy baj lehet. És mivel nem tudjuk, hogy milyen töltésvezérlője van, ezért kell tudni, milyen áramú a tablet eredeti töltője.
-
IO.sys
őstag
Nem kellett volna új SIM, elég csak méretre vágni a régit. De mivel ingyenes a csere, így mindegy.
A szolgáltató nevét rootolással se lehet egyszerűen eltüntetni, csak ha valami más launchert raksz fel, aminél ezt ki lehet kapcsolni, vagy ilyesmi. Máskor is leírtam már, és most se bírom ki, hogy nem értem, másoknál mit keresnek ott 5 méter hosszan ikonok, nekem soha nincs ott semmi. Ha valami folyamatosan fut, annak az ikonját ki kell kapcsolni, a többi értesítés meg kezelendő értesítés, tehát el fog tűnni, tehát nem értem. -
IO.sys
őstag
válasz
meatball77 #859 üzenetére
Az komoly.
Megnézed, hogy be tud-e lépni recoverybe? Ehhez a hangerő növelés gombot kell nyomni és közben a bekapcsolás gombot. Ha oda bejutsz, akkor csak az android döglött meg, ha nem, akkor tényleg meghalt. Az eredménytől függetlenül vissza kell vinni, csak érdekes lehet tudni, hogy az folyamat mely pontján döglött meg.
-
IO.sys
őstag
Ott van a link az útmutatóban, de kimásolom:
1) Download the TWRP Image file Link
2) Place the image file in the same directory as fastboot.exe
3) Connect phone in fastboot mode
4) Check compatability by booting only initially.
Code:
fastboot boot TWRP_y550_02150131.img5) if boots correctly go back into fastboot mode and run in the dos window
Code:
fastboot flash recovery TWRP_y550_02150131.imgHogyha ezt nem tudod megfejteni egy szótárral, akkor magyarul leírva se tudod megoldani a helyzetet. Ráadásul ha ez nem oldja meg a problémát, és a teljes rootolás újbóli elvégzése sem, akkor teheted fel a gyári romot, ami még ennél is bonyolultabb. Szóval ha nincs egy kis angol fordítási hajlandóságod, akkor eléggé meg vagy lőve.
-
IO.sys
őstag
válasz
Hosssszu #825 üzenetére
mintha azt is olvastam volna az egyik hozzászólásban, hogy root után sem nagyon törölhetőek?
Van, ami nem törölhető root-tal sem, pl. Telenor MyTV, legfeljebb Titanium Backup Pro-val. (köszönet: colonell)root után fel lehet tenni rá azt a rom-ot, amit a független készülékekre rak a Huawei?
Igen, de a gyári rom se fenékig tejfel, vannak hibái és hiányosságai. Ehhez szintén colonell ért jobban. -
IO.sys
őstag
(#812) LajVin TFC: Nem biztos, de legalább jó drága.
-
IO.sys
őstag
Pillanat akkor lenne, ha merőleges lenne az esés a síkra. De látható, hogy ferde. Nem tudom, hogy az a betűkereső hogy van megírva (melegedésből rá lehet jönni), de a gagyi kínai tabletemen ha egy ilyen trehányul megírt cuccot futtatok, néhány perc alatt elfűti az akkuból a naftát.
És az még csak egy dolog, hogy sokan olyanok is fejlesztenek appokat, akiknek nem lenne hozzá jogosítványuk, de olyan játéknál is találkoztam fűtéssel, amit egy neves játékstúdió írt. -
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
Elvileg nyáron jön a Win 10, ami támogatja a mi procinkat is, tehát várható, hogy összeszedi magát a Huawei és lesz Lollipop.
-
IO.sys
őstag
Jó képeket csinál a többi hasonló árúhoz képest, csak 5MP, de a színek szépek. A többi telefon olyan, mintha hamu alól fényképeznének.
Feltoltam pár képet. Tájképet nem tudok mutatni, olyannal nem foglalkozom.http://www.kephost.com/image/FNhM
http://www.kephost.com/image/FNhq
http://www.kephost.com/image/FNhu
http://www.kephost.com/image/FNhC -
IO.sys
őstag
A cyanogen megcsinálta, hogy 160 karakteres, jó irányba dőlő ékezetes üzeneteket lehet küldeni. Én nem szoktam sms-ezni, de akkoris.
(#604) Permet Elek: Akkor mégiscsak gond van vele.
A 7 bit miatt van az is, hogy az iFónokról küldött speckó szmájlik kockákként jelennek meg fészen.
-
IO.sys
őstag
válasz
colonell #575 üzenetére
Jó én értem, csak... ha sok cuccot akarsz akkor elfogy a hely, nem lehet sok cuccot és sok helyet akarni egyszerre. A felbontást tudod növelni (valahol), akkor kifér még egy valami csak nem fogod látni.
Amúgy a wifi erősségét azért is felesleges figyelni, mert 10 centinként változik a térerő nagyon gyenge és nagyon erős közt. Szóval ha lassú, lehet, hogy csak 10 centivel arrébb kell hajolnod.Tekerj a végére, kb 1 köbméteres térfogatban mutatja a wifi jel erősségét: High Res Wifi Signal Mapping
-
IO.sys
őstag
válasz
colonell #571 üzenetére
Ha felesleges cuccokkal szórod tele, akkor semennyi hely se lesz elég.
A batterypercent felesleges, mert a csíkból és a használatból pontosan lehet tudni, hogy lassan megint töltőre kell dugni.
Ébresztő, wifi nekem is van.
Az internetspeedometer is felesleges, mert olyan ez, mint amikor állandóan nézi valaki a buszmegállóban a táblát, hátha attól hamarabb jön a busz.
A klavi ikont el lehet tüntetni a beviteli beállításokban valahol.
És TÁDÁM máris üres a status bar fele. Nálam az a normális, ha nincs ott semmi. Amúgy szívesen szétszedném a SystemUI.apk-t, ha lenne rá egy hetem, de nincs. -
-
IO.sys
őstag
Lollipopot nem próbálod ki?
-
IO.sys
őstag
(#540) colonell: Így van.
(#541) vadjak: "nem szoktam tenyérrel telefonozni" Így van.
-
IO.sys
őstag
Lapát mancsom nekem is van, de ehhez a súlyhoz ez az anyag nagyon rossz. Többször csúszott már ki a kezemből, külön meg kellett tanulni fogni. És amúgy meg kérem ide a medált, mert már mindenbe belekötött valaki, de a tokba még senki.
-
IO.sys
őstag
Kezdem szégyellni magam, hogy nekem ez a telefon mennyire jó, ahogy van.
Van elég tárhelyem, elég ramom, jó a kijelző, jó a hang, jó a gps, jó az érzékelő, jó a kamera, az akku patent, és még azt is szeretem, hogy nem rezeg úgy mint az állat, utálom az indokolatlanul dübörgő rezgőket. Egy dolgot viszont én sem szeretek benne, a műanyag, amiből van, rohadt csúszós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest