Új hozzászólás Aktív témák
-
Van kipróbált, működő alkalmazás, amivel az értesítő LED működését lehet beállítani?
Próbáltam párat, egyik-másik teszt üzemben szépen villogtatta különböző szinekben a LED-et, de bármelyiket bárhogyan állítottam be, az eseményeket csakis a telefon gyári alkalmazása jelezte a gyári szinekben
-----
Szerk.:Magamnak válaszolok
A fentről lehúzható beállítósávot úgy lehet visszaállítani, hogy
Beállítások -> Megjelenítés -> Értesítési beállítások (ide kell pipát tenni).
Viszont a Feladatkezelőt nem tudom visszarakni
[ Módosította: 7 ]
-
válasz
Donki Hóte #2540 üzenetére
Kész vagyok
Telepítettem, aztán eltávolítottam a Go Launchert. Erre elvitte magával a devnull-ba a Feladatkezelőt és a fentről lehúzható gyorsindító sávot is (ahol a WiFi-t, meg a GPS-t, meg az elforgatást lehet ki-be kapcsolni).
Azt hiszem, hogy a Go Launcher nem lopta be magát szívembe
Hogyan lehet a Feladatkezelőt, meg a fentről lehúzható sávot visszavarázsolni?
-
-
Ja, még egy kérdés. Hogyan lehet kalibrálni az érintőképernyőt. A jobb oldalán eléggé balra érzékeli a nyomást, pl. a billentyűzetnél az l betűt alig tudom használni, állandóan a k betűt dobja föl helyette...
-
Próbáltam keresgélni itt a hozzászólások között, de nem találtam a választ a kérdésemre, ezért felteszem.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a háttérkép ne csúszkáljon jobbra-balra amikor a menü-képernyők között lépegetek jobbra-balra. Azt szeretném, hogy a kép maradjon fix, csak az ikonokat tartalmazó képernyők csúszkáljanak felette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest