Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kropi

tag

válasz Superhun #4061 üzenetére

Köszönöm válaszod, s igen, gyors boot ki, USB hibakeresés be. Ugyan nem mindent értettem a következő mondatodba /amatőr telefonberhelő vagyok / de amíg megpróbáltam rájönni mit kéne csinálnom a tanácsod alapján s elindítottam a root_v4.bat-ot valamint az itt lévő adb.exe-t egyszer csak látom hogy megjelent az a bizonyos szám mint itt is: s innentől kezdve minden haladt rendesen. Szóval ott követtem el a hibát, hogy mikor arról van szó "Menj be a Drivers mappába, és telepítsd fel az adb_drivert." én a telefonon lévő adb drivert telepítettem. Azzal volt a szívás, mikor viszont a root_v4.bat mellett lévő adb.exe-t futtattam akkor felismerte.

• kropi

tag

Sziasztok! Van ez a kínai csodám az újabb 898-as verzióra frissítve, s rootolni szerettem volna memória szűke miatt. Rengeteg leírást olvastam, kezdve az itt lévő első hsz-től, az androit portálon át, a német myhuawei.net-ig. De nem megy, nem ismeri fel az eszközt már a .bat indítása se. A PC az igen. Azt is olvastam, másnak is volt ilyen gondja driver hiba miatt. Számtalanszor töröltem/feltettem a telefonban lévő adb drivert /persze rendszergazdaként, hátha az a baja/ de semmi. Továbbra se látja, csak x-k vannak mint itt: http://prohardver.hu/dl/upc/2013-07/29/452392_crdyrejd2xmsca6o_kepkiva555gas.jpg. Próbáltam a 4, 498, 5.2-t az eredmény azonos. A Multi Flashing Toolbox-xal egy lépéssel előbbre jutottam, 3 OK megvan a recoveryhez, majd az újraindításnál "device not fund". Ha valaki túljutott ezen s megvan a megoldás, kérem segítsen.

Új hozzászólás Aktív témák