- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kropi
tag
válasz
Superhun #4061 üzenetére
Köszönöm válaszod, s igen, gyors boot ki, USB hibakeresés be. Ugyan nem mindent értettem a következő mondatodba /amatőr telefonberhelő vagyok / de amíg megpróbáltam rájönni mit kéne csinálnom a tanácsod alapján s elindítottam a root_v4.bat-ot valamint az itt lévő adb.exe-t egyszer csak látom hogy megjelent az a bizonyos szám mint itt is:
s innentől kezdve minden haladt rendesen. Szóval ott követtem el a hibát, hogy mikor arról van szó "Menj be a Drivers mappába, és telepítsd fel az adb_drivert." én a telefonon lévő adb drivert telepítettem. Azzal volt a szívás, mikor viszont a root_v4.bat mellett lévő adb.exe-t futtattam akkor felismerte.
-
kropi
tag
Sziasztok! Van ez a kínai csodám az újabb 898-as verzióra frissítve, s rootolni szerettem volna memória szűke miatt. Rengeteg leírást olvastam, kezdve az itt lévő első hsz-től, az androit portálon át, a német myhuawei.net-ig. De nem megy, nem ismeri fel az eszközt már a .bat indítása se. A PC az igen. Azt is olvastam, másnak is volt ilyen gondja driver hiba miatt. Számtalanszor töröltem/feltettem a telefonban lévő adb drivert /persze rendszergazdaként, hátha az a baja/ de semmi. Továbbra se látja, csak x-k vannak mint itt: http://prohardver.hu/dl/upc/2013-07/29/452392_crdyrejd2xmsca6o_kepkiva555gas.jpg. Próbáltam a 4, 498, 5.2-t az eredmény azonos. A Multi Flashing Toolbox-xal egy lépéssel előbbre jutottam, 3 OK megvan a recoveryhez, majd az újraindításnál "device not fund". Ha valaki túljutott ezen s megvan a megoldás, kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest