Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
Cavsfan #1373 üzenetére
Cavsfan szia, igazából mire lettél volna kiváncsi??? Hogy néz ki a használati???
jaxer, jó múlkorjában (1141hsz) beszéltünk vírusírtókról, és alkalmazásokról amelyek megviccelhetik az embert....most már azt mondom, el kell gondolkodni ezen.....
Ehavi számlámon szerepel egy kétperces hívás, (telenor) mely a 6-os díjzónába irányult....nem sorolnám fel mely országok ezek...Afrikaiak....na most amit eddig letöltöttem appot, mind a google playről van. Afrikát meg nem hívtam, elhiheted.Okosan kell ezeket a dolgokat kezelni, és nem mindenki ért annyira a telefonokhoz, és programok "szétbontásához" mint Te, mindössze az adott alkalmazást szeretné használni mint átlag júzer. Viszont, én mindenkinek ajánlom, nézze mindig meg figyelmesen mit telepít a telefonjára, valamint a havi számlát amit készhez kap.
Üdv,
Tibi -
tkonya
aktív tag
Egyébként így egy hetes használat után pozitív...amire kitalálták arra jó...nekem kellően gyors, bár már kétszer sikerült megállítani és csak akksi kivétellel indult újra. 10 forintot mindenképpen megért.
Appokkal se raktam tele, összesen felraktam 10-et amit használni is fogok, vagy már használom...felesleges sallangok nem kellenek. Szerintem a kijelzője is nagyon szép, és egyszerű volt a kezelését is megtanulni, főleg hogy nekem ez az első androidos telefonom. Memória sem érdekel, mert ami kell már fent van a telefonon és szépen ketyeg.
GPS nagyon jó próbáltam a goggle navot, meg a navifreet teljesen jól működött mindkettő.
Játszani nem játszok telefonon, hívás, sms, email, net...amire kitalálták, így nagyjából 1.5-2 napig bírja az akksi. Kamera jóval gyengébb mint a régi samsungomba volt, az is fixfókuszos volt, biztam benne hogy legalább olyan lesz, de nemMondjuk van fényképezőgépem, úgy hogy ebből a szempontból lényegtelen számomra, bár egy-két frankó pillanatot jobb minőségbe lehetne megörökíteni az nem lenne rossz, de mint tudjuk ezek telefon kamerák.
Összességében szerintem első droidnak tökéletes, ismerkedni magával a rendszerrel és kezeléssel...aztán lehet menni az igények után később...
-
tkonya
aktív tag
Viszont hamár itt tartunk...
Páran írták hogy a képernyő nem megfelelően van kalibrálva, és máshol érzékel mint ahol megérintik...
Másvalaki erre írta hogy a beállítások menüben megtalálható a saját kalibrálás vagy valami hasonló...Itt én olyan kalibrálásra gondolok, hogy különböző helyeken a kijelzőn megjelenik egy kis pont amit meg kell érinteni....(pl samsung) ilyet én nem találtam...van ilyen ebben a készülékben???
-
tkonya
aktív tag
...a telenornál egy kis fehér füzeten kivül, ami csak egy "quick start guide" mást nem kaptam...tehát abból beállításokat, vagy a telefon lehetőségeit baromira nem tudod meg...ahhoz már az angol nyelvű használati kell, amit ebbe a fórumba belinkeltek....szóval az biztos hogy sokan nem olvassák el a használatikat, de ami nekem van abból te xart se tudsz meg, nem hogy beállításokat.
-
tkonya
aktív tag
Nahh akkor kell vagy nem kell a telefonra vírusírtó??? Amit eddig leszedtem, az mind google playről van...
Ne hagyjatok lógva.... -
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja a te-s
kereteken belül 10pénzért hozzá jutottam egy ilyen készülékhez...
Pozitív a működése, bár nekem ez az első androidos telefonom. Kapott e 4Gb-os memóriakártyát, így talán egy darabig "elférek" rajta.
Érdekesség hogy próbáltam app locker programot telepíteni, háát egy ami működött is, ez pedig a smart app protector, a többi ugyan települt de nem ért semmit.
Eddigi telepítések, navigáció, rádió adó, app locker, speed test, speedgauge, zoner antivírus, meg egy szótár...
9 futó alakalmazást ír a telefon de így is van 26Mb ramEz nem sok, de ketyeg a telefon.
Alapból a kártyára telepít, (kivéve az applocker, meg az antivírus), belső memória is maradt még egy kevés.
Így elsőre a sok ba..tatásnak köszönhetően sikerült úgy megállítani a telefont mint a szöget, csak akksi kivételével tudtam újraéleszteni. Egyszer meg gondolt egyet és újra indult facebook használat alatt.
Kamerája felejtős, de ez érdekel a leginkább.
Első telefonnak szerintem bőven jó lesz, de majd az idő megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest