- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluefox82
csendes tag
Köszönöm a tippeket jakabtamas és jercsi. Tegnap kipróbáltam, de még letakart másodlagos mikrofon mellett is tökéletesen hallott a másik fél. Ráadásul még azt is kipróbáltam hogy egy méterről beszéltem, és akkor is tökéletesen hallottak. Ilyen megbízhatatlan a teló, vagy csak a szolgáltatónál lehetett zavar?
-
bluefox82
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalta már más is, hogy néha gondol egyet a teló és nagyon halk lesz a mikrofon, illetve a másik fél számára szinte érthetetlen lesz a beszédünk? Van rá megoldás (rom vagy beállítás) vagy inkább egyenesen szervíz? Tapasztalta ezt már más is? Nagyjából úgy tűnik a dolog mintha méterekről beszélne az ember normál hangon.
-
bluefox82
csendes tag
-
bluefox82
csendes tag
Nagyon szívesen KamuMazsola.
-
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2130 üzenetére
Nekem nem volt fenn a .docx csak a dload-ok. Így is műxik remekül.
-
bluefox82
csendes tag
válasz
KamuMazsola #2125 üzenetére
Igen, KamuMazsola, először a step 1-ben lévő dload mappát másolod, telepíted, majd a step 2-est telepíted.
Én egyszerre másoltam fel mindkettőt, és amelyik éppen nem kellett azt átneveztem. -
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2119 üzenetére
Szívesen.
-
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2114 üzenetére
Igen, mint ahogy megvettem. Csak éppen memória sem lesz. De én többet hozzá nem nyúlok.
És kikapcsolva is tölt!Bocsi, igen cwm sem lesz.
-
bluefox82
csendes tag
Akinek kell teljes gyári rom: [link]
Letöltöd->kicsomagolod->a dload mappát átmásolod a sd kártyára->beállítások->tárhely->szoftver frissítése memória kártyáról-> majd telepíted
A step 2-t se hagyd ki mert anélkül nem lesz térerő!
-
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2111 üzenetére
Szerintem neked is a gyári rom kellene, anno blade-nél simán visszaállította a recowery-t is gyárira.
Most már én is bánom kicsit a buherálást.Találtam gyári romot, mindjárt fel is dobom, ha működik megosztom.
-
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2108 üzenetére
Köszi, lehet megpróbálom unrootolni. Oké, hogy bekapcsolva veszi a töltést,de ha véletlenül lemerül akkor vehetek bele új akksit.Csak tudnám miért nem áll vissza gyári állapotra.
Köszi DS39. Gondoltam rá, de semmit nem jelent.
-
bluefox82
csendes tag
válasz
jakabtamas #2106 üzenetére
Szia jakabtamas! CWM valóban lementi a teljes romot, de vissza már nem állítja.
Én úgy jártam, hogy CWM telepítés után rotoltam, majd egyből backup-oltam, aztán elkezdtem appokat törölgetni, amik nekem nem kellettek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy kikapcsolva ha töltőre rakom nem a töltési aniáció jelenk meg, hanem CWM-ben indul, töltés meg nincs. Gondoltam visszaállítom a ténykedésem előtti állapotra. Végigfutott a folyamat, de az appok valahogy továbbra sincsenek meg, illetve kikiapcsolva sem tölt, csak cwm van. Valakinek ötlete, hogy lehetne gyár állapotra visszaállítani? Hálás lennék érte.
Ja, és Telenoros. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest