- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
Valamint átnevezték az egész sorozatot, azaz az én MSM7227 procim is Snapdragon, S1 generáció
de részletkérdés. Csak hogy kicsit ON is legyek, elég jó kis teló, bár a kis ZTE húzza még, de ezért az árért igazi best buy. Csak a 256 RAM nem tiszta... Ennyire csak nem drága az az LPDDR memória... A mai SoC-ek mellett már simán elfér 512 vagy 768 középkategóriában és néha alsóban is...
-
Buci21
addikt
válasz
Kamikazeman #9 üzenetére
Volt rajta custom rom?? mondjuk valami cm7.1 vagy még jobb ha valamelyik sweedish rom
Én egy Swedish Snow rls5-tel nyúztam jó ideig, most pedig egy MIUI van rajta, ha még megvan a telefon és használni akarod, tegyél rá valami jó romot és nagyon faja kis cucc lesz(szvsz imádom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest