- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Graphics #107 üzenetére
Nem rossz, bár én most a Zeam Launchert használom. Nagyon kevés erőforrást eszik, nagyon gyors és ráadásul semmi csicsa, felesleges sallang nincs rajta. Arra van, amire amúgy is szolgál egy launcher: addig nézed, amíg el nem éred az indítani kívánt alkalmazást. (No nem azért, mert ronda, szerintem szép, letisztult.)
(#109) blueMerle
Ízlések és pofonok. Nekem a színvilága nagyon nem tetszik. De egyébként rajtad kívül nem sok embertől hallottam, hogy szeretné.(Már itt a fórumon.)
-
kolosanyi
veterán
Valójában egyik se része, mert egyik se fém. Vagy mégis?!
De hülyeséget félretéve, jogos, kissé idiótán fogalmaztam. Szóval a kevés RAM-ot leszámítva szerintem a SoC-nak bírnia kell (kéne) az ICS-t. ARMv7, A5 mag (tényleg, akkor ezt most licencelik az ARM-től, vagy megint saját fejlesztés?), 800 MHz, nem tartom valószínűnek, hogy ne menne az ICS egy mondjuk 512 MB RAM-mal. -
kolosanyi
veterán
válasz
osztraksajt #18 üzenetére
Sose panaszkodtak még nálam a hangminőségre ha volt rendes térerő (ha nem, akkor nyilván szakadozott a vonal, de ez nem a készülék hibája). Nem lehet, hogy ott a telefonnal van a bibi?
(#73) DS39
Semmi köze az órajelnek az ICS-hez, a RAM miatt viszont nem hiszem, hogy lesz rá, kivéve ha pár ügyes modder megoldja. ICS-nek nagy a RAM igénye, 512 kell hozzá minimum.------------------------------------------
Ennyiért pedig nem rossz ez. Most jelenleg ez a belépő modellek közül az egyetlen, amiben már értelmes hardver van. Majd ha jön a többi is a Qualcomm új megoldásaival (bár azért inkább egy 7227A), akkor azokkal kell összevetni, nem a mostaniakkal. Mindenesetre 100x inkább ez, mint mondjuk a Blade, vagy akármelyik régebbi f*s az előző generációs 7227-tel (vagy akár a 7225-tel, sicc)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest