- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vajaiandras
csendes tag
válasz
Tommyka18 #2857 üzenetére
Szia!
Én is kipróbáltam, valószínűleg a kinézet miatt eszi úgy az aksit. Én azt nem nagyon figyeltem, de nem is hagytam rajta sokáig a romot. Nekem elég sűrűn befagyott, v megálltak minimális memóriával futó programok, annak ellenére h azt írta, h 80 mega ram van szabadom (swapot nem használtam). Én feltettem most a cleanbasen alapuló ics-t, ez eddig bejött vszinű rajta is hagyom. -
vajaiandras
csendes tag
valaki segítse pls! Létrehoztam egy linux swap partíciót is, de még így is azt írja a ramexpander h nem található sd kártya, lehet a kernel nem támogatja a swapot? Leírnám nekem vki részletesen h kell felrakni ezt a kernelt http://www29.zippyshare.com/v/91996376/file.html ? Köszönöm
-
vajaiandras
csendes tag
Tudtommal a huaweieket nem igen lehet függetleníteni házilag, szóval a turbosimmel jársz szerintem a legjobban ha van hozzá kompatibilis.
-
vajaiandras
csendes tag
Még egy kérdésem lenne, hogy a ramexpanderhez milyen partíciót kell létrehozni? Jelenleg van egy fat32es és egy ext2 es, és már másik kernel van rajta ami támogatja, mégis azt írja h nem találja az sd kártyát.
-
vajaiandras
csendes tag
Rom cserétől nem lesz független a telefon, vagyis nem fogod tudni 70 es kártyával használni.
-
vajaiandras
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam ezt az ics kinézetű romot és az alap kernelt (német oldalon myhuawei y200 toolboxal). Minden rendesen működik, de mikor bekapcsolom v újraindítom nem tudja egyből felcsatolni a ext2 es partíciót és a link2sd kér egy gyors újraindítást, ez mitől lehet szerintetek? Néha meg eltűnik a felső lehúzható fekete csíkbol alap állapotban minden, ezzel mit lehet kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest