- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Segítséget szeretnék kérni. A munkatársam telefonjára feltelepítettem ezt a verziót:Tisztított B889-re alapuló Rom. Hogy kell root-olni, mert sehogy sem sikerül.
-
gabancs
addikt
Végül is semmi gond nincs vele, tényleg jól optimalizálták a kínaiak.
Azért a fényképező része nem egy túl használható valami szerintem."Bár élt bennünk a remény, hogy a lebutított kamera is nyújt valami meglepetést, a felvételeket végignézve meglehetősen csalódottá váltunk. Egyrészt valamiért az automatika úgy gondolja, hogy a környéken két szinttel világosabb van, mint valójában, ezért ha nem babrálunk a fehéregyensúllyal, akkor minden kép sötétre sikeredik. De igazából mindegy is, mert egyszerre képes csúnyán zajos, ugyanakkor meglehetősen homályos lenni az eredmény, ami különösen szép kombináció akkor, ha hozzávesszük, hogy a dinamikatartomány rettentően kicsi, ezért a világosabb részek nem csak beégnek, hanem el is tűnnek a képről. Egy szó, mint száz: az Y200 kamerája nem sikerült túl jól, a hasonló adottságokkal rendelkező Samsung Galaxy Y DuoS mérföldekkel vállalhatóbb felvételeket prezentál."
-
gabancs
addikt
Öreg! Nem tudom, hogy ki vagy, de sületlenségeket te beszélsz. Ha még mindig nem egyértelmű, se a gyári, se egy ingyenesen letöltött lancher-ből sem lehet törölni.
Én egy percig sem állítottam, hogy nincs olyan, amiből nem lehet törölni. Na de milyen már, hogy alapból nem törölhető? -
gabancs
addikt
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy csak 1-2 képernyő lehessen. Nem tudom törölni a felesleges képernyőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest