- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cavsfan
tag
Sokat kaptam érte a pofámra.Akit érdekel HUAWEI Ascend Y 200 Felhasználói útmutató U8655-1(magyar)
-
Cavsfan
tag
Ha már megszólítottál,bár téged sem kérdeztelek.Bevallom gyenge az angol tudásom.Ez egy fórum,kértem valamit,erre letámadtatok.Nem tanultam angolt.Annak idején csak orosz nyelv volt a kötelező.Nézzétek el egy 47 éves pasinak.Ezután majd csak olvasgatom a fórumot.Majd elboldogulok a telóval valahogy.Nem feltétlen várok reagálást!
-
Cavsfan
tag
Akkor ti magyarul nem tudtok.Olvassátok el még egyszer.Különben nem veletek beszéltem.Ha nincs építő jellegű mondanivalód kár növelni a hsz-k számát.Én itt lezártam a témát.
-
Cavsfan
tag
Ne haragudj,de én segítséget kértem.Ez nem az.
-
Cavsfan
tag
Valaki,aki kapott kezelési útmutatót,nem tenné meg hogy be szkenneli?Vagy lefotózza?
-
Cavsfan
tag
Köszi szépen!
-
Cavsfan
tag
Valaki megtudja mondani hogy lehet az ébresztőt leállítani,mert reggel már mindenki felébredt mire sikerült?
-
Cavsfan
tag
Köszi,mindenkinek.
-
Cavsfan
tag
Hali.Érdeklődnék,témát vagy ikonokat lehet változtatni a telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest