- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rcsaba74
csendes tag
Köszönöm a tanácsot. Megcsináltam CVM-ben az ext partíciót, így már enged linkelni.
Most már csak két dolgot nem értek.
Az eredetileg készített ext2-t hogy tudom visszanyerni, mert annyival kisebb lett a kártya.
A ramexpander által adott memóriát nem kellene látnom a futó programok alatt? -
zobika
tag
Hát nekem van 1 bug, de ez azt hiszem inkább a turbo simnek köszönhető.
Ritkán, de előfordul, hogy "megszakad" a hálózat. Konkrétan először fordult elő, ma reggel, mikor levettem a töltőről, és kérte a PIN kódot. De utána rögtön jó lett természetesen.
Én ezt a turbo sim miatt gondolom, mert eleve csak 2G hálózaton működik, de lényegtelen, úgysem használom a mobilnetet, csak wifin keresztül netezek. (Meg ha nagyon akarnék, 2G-n is lehet netezni, igaz, sokkal lassabban..) Gondolom Telenor kártyával nem lenne ilyen gondom, de nekem mindenképp kellett a turbo sim, a számomat megakartam tartani, és ez volt a legolcsóbb megoldás. -
zobika
tag
Jelenleg ez van fent:
ICS OS final 05-01-2013Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest