- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1567 üzenetére
az angry birds azért nem olyan kis memória igényű már, meg enyhén bugos is.
egy 3D-s darts, online játszva simán megy a telón, na erről ennyit
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1545 üzenetére
a ZTE-ben is csak 256 MB RAM van, és abban a proci max órajele 800 MHz, a mienkben meg igazából 1 GHz, csak vissza van butítva 800MHz-re.
a G300, ugyanezzel a procival megy 1 GHz-en. ezért is megy stabilan felhúzva neked az Y200-as.bár ez itt már nagyon off, de aki most vesz belépő szintű telót, akkor a legjobb a Sony Xperia Tipo, 512 MB RAM és elegendő belső tárhely + ICS. ha most választanék azt venném. viszont az meg 3,2-es kijelzőjű, amire így a 3,5 után biztos nem mennék vissza. nekem a 4 col az ideális méret.
-
DS39
nagyúr
válasz
medosz11 #1539 üzenetére
az L3 katasztrofális kijelzővel rendelkezik, azt semmiképp. a ZTE Kis Plus és a Huawei Ascend Y200 specifikációja kb azonos, két dolog van csupán, a T-Mobile oldala szerint a ZTE-ben van LED vaku és NFC. viszont hivatalos specifikációt nem találtam a Kis Plus-ra, csak a sima Kis-re, szóval nem tom, fura egy ilyen low-end telefonban minek vannak ilyenek, de ha tényleg van és neked ezek fontosak lennének, akkor válaszd ezt, ha viszont nem, akkor az Y200-as a jó választás, mert a 3 közül ennek a legszebb a kijelzője (IPS, 262k szín).
-
DS39
nagyúr
válasz
Andi-74 #1499 üzenetére
az más, az appinstaller megkeresi a telepíthető apk fájlokat a telefonon és azt jelzi. szóval amit ott mutat az nincs telepítve.
a 256 MB ram miatt ICS még custom rom-ként sem lehetséges, szóval sok értelme nem lenne. meg jól megy ez a GB úgy ahogy van
nekem egy 4 gigás van, de a felét a zenék és videók foglalják el
-
DS39
nagyúr
válasz
Andi-74 #1496 üzenetére
az összes programok listáját megnézed, kiválasztod az adott programot, és frissítések eltávolítása.
(ezt csak így lehet, nincs egy központi gomb, ami minden frissítést eltávolít. amit másodjára írsz az szerintem magára az Android oprendszer frissítéseire vonatkozik, de az úgy sincs, mert ez a teló nem kap ICS-t) -
DS39
nagyúr
válasz
Vesztor87 #1492 üzenetére
energiatakarékos mód
Andi-74: ha csak Te nem rendelkeztél úgy, a felhasználói programok nem frissülnek automatikusan, csak a Google Play, de az mocskos módon. ill. felerőszakolja a Google Play szolgáltatások nevű kémprogramját is. utóbbit net nélkül törölni lehet, utána kilőni google play-t hogy ne tudjon róla jelenteni. ezt követően addig nem egerészi vissza magát, amíg nem telepítesz újabb dolgot, vagy használod a Play-t.
a Play-en kívül minden gyári program frissítése eltávolítható és azok úgy is maradnak. ezzel a fránya Play-jel vannak csak ilyen gondok hogy visszakúszik a legfrissebbre. ezt pedig csak root jogokkal tudnád megakadályozni. -
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1481 üzenetére
amit lehet sd-re kell pakolni, a gyári appokat meg nem kell frissíteni., de ha rootolod akkor takaríthatsz picit. és lesz hely. de ezt egy android programozónak mondjam
nekem kb 30 app van a telón és még van 32 MB helyem, és nem is rootolt a teló.
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1476 üzenetére
az érdekes, nekem FAT32-n van, simán felismeri, szintén régi telóból átraktam és megy.
bár azóta már egyszer formáztam le, de azóta sincs gond vele. pedig ez még egy class 2-es SD.amúgy a T-nél sem adtak hozzá semmit, csak egy részletesebb használatit a Telenoros csomaghoz képest.
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1469 üzenetére
az ARMv7-es proci és a nagyobb akku miatt az Y200-assal jobban jársz. (ebben a topikban szerintem senki sem fogja azt mondani hogy nem)
az Atlas mellett szól a több ram (ez tényleg előny), meg a jobb kamera, de én egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt szükségem a kamerára
-
-
DS39
nagyúr
válasz
pitypang18 #1398 üzenetére
MX Player, szoftveres hangdekódolással biztos viszi.
de érdekes hogy a saját felvett videót nem jól játssza le.
-
DS39
nagyúr
esélyes hogy az a SD maid törölt vmit, próbáld meg recoveryből visszatenni a Settings.apk-t meg a SettingsProvider.apk-t hátha megoldja, de hogy abban benne vannak-e az eredeti csengőhangok nem tudom, külön erre utaló apk-t nem találtam system/app-ban.
Robertó79: Ide tessék ellátogatni, ez az Android alkalmazás kibeszélő topik, nagy eséllyel találsz olyan embert aki használta már vagy ismeri.
-
DS39
nagyúr
a korábbi csengőhang SD-n volt? igazítsd meg az SD-t a telóban lehet azért állítódott vissza az alapra. a program bezárás miatt nyomj egy újraindítást akkor minden program újratöltődik (főleg ha eddig fast-boot-tal használtad).
egyébként buheráltad a rendszert? root, gyári progik törölgetése?
-
DS39
nagyúr
válasz
Cavsfan #1369 üzenetére
HUAWEI Ascend Y200 User Manual - huaweidevice.com
ugyanez a leírás van meg a T-Mobile-osoknak, persze magyarul.
de szerintem ez is teljesen érhető bárki számára, alapfokú angol nyelvtudással. -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #1361 üzenetére
hardver+, hardver, szoftver, szoftver (gyors mód) dekódolásokkal próbáld végig.
ha mindegyik megoldásnál szaggat, akkor az vmi nagyon elbaszott videó lehet, vagy
nagy a fájlmérete és/vagy lassú az SD kártyáról az olvasás.nekem MX playerrel csak pozitív tapasztalataim vannak, a legfrissebb verzióban lévő hardver+ dekódolás olyannyira hatékony, hogy nem csak több videót tud lejátszani ilyen módon, de lényegesen kevesebb az akku fogyasztás is, mint szoftveresnél vagy sima hardveresnél.
-
DS39
nagyúr
válasz
StaChys #1357 üzenetére
na most különítsük el a dolgot, és képzeljük el ezt úgy mint egy számítógépet.
a RAM az a RAM modul, mely ott cserélhető itt nem. 256 MB-os modul van benne, de mint minden androidos OS, a rendszer lefoglal magának belőle ebben az esetben úgy 80-90 MB-ot a rendszer optimális működéshez. (pl a haver Galaxy Gio-jában 512-es modul van, de a programok számára szabadon felhasználható csak 278)a 512 MB ROM, ami csak nevében az mert ez igazából flash memória, különben nem lenne írható ez a terület. (ezért ezt nevezzük a teló winchesterének)
na most ebből az általad említett két "belső" rész az ami a felhasználó számára használható, tehát a többi tartalmazza magát az Android OS-t. (kb 329 MB területen)szóval hiába van látszólag feleslegesen SD kártya használata mellett 18 MB szabad helyünk, azt RAM-ként használni még PC-n sem lehetne (virtuális memóriaként igen, de az nem helyettesíti a ramot, csak kiegészíti, az android pedig nem hiszem hogy képes virtuális memória kezelésére).
tehát marad az hogy a belső tárhelyhez csapjuk hozzá, ami megoldható lenne akkor ha lenne írási jogot tudnánk adni egy külső particionáló programnak, és a megfelelő fájlrendszerre formázzuk. -
DS39
nagyúr
válasz
sssirius #1343 üzenetére
akkor passzolom, nem lehet a játék ill. a böngésző hibája? sokszor van olyan hogy bizonyos készüléken bugos egy-egy verzió. másik játékot vagy adott játék/program más verzióját próbáld meg hátha az jobb.
nálam is van olyan hogy a Pasziánsz játék, ami ugye eredetileg Soltaire volt még angolul, abban a verzióban amikor már magyarítva lett, tiszta szar lett és a megnyert játék végén egyszerűen az animációtól kifagy. visszatettem a még magyar nyelvet nem tartalmazót és az azóta is tökéletesen megy.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
KamuMazsola #1330 üzenetére
ja, akkor oké. én azt nem használom, az összes adatát töröltem, nem is indul be soha
Cavsfan: GO Launcher, Holo Launcher ezek tetszenek nekem. viszont a gyárink szerintem tökéletes és kevesebb RAM-ot használni.
-
DS39
nagyúr
válasz
KamuMazsola #1328 üzenetére
A google maps helyi menüjében az automatikus indulást is ki lehet kapcsolni
melyik verzióban és pontosan hol? mert én az enyémben nem találok ilyen lehetőséget. -
DS39
nagyúr
pontosan. nekem még 2+ napot is csak egyszer-kétszer sikerült látnom azon a statisztikai képen
az az igazság nem tudom nem kihasználni a telefon multimédiás dolgait, ezért hát merül is, de szerintem ez sem rossz, mert 2 teljes napot akkor is kibír, ha tényleg kihasználom a telót. -
DS39
nagyúr
válasz
Robertó79 #1283 üzenetére
1, Miért szaggat a film amikor nézem? Mindegy milyen lejátszóval (MX és gyárival is)
Milyen formátum, milyen felbontás?2, Ha headseten hallgatom a zenét akkor nagyon torzít és nem lehet hallani. (montéhoz kaptam és 3 fekete csík van rajta 2 stereo a harmadik a mikrofoné ha nem dugom teljesen bele akkor jól hallatszik)
Próbáld ki másik fülessel. Nekem az Samsung Champ-hez kapottal tökéletesen megy. -
DS39
nagyúr
válasz
martensdr2 #1267 üzenetére
sajnos nem.
és ezt úgy csináltad ahogy a leírásban van?
bár sztem jobban jártál hogy nem ment fel, elég ocsmány ez a rom. -
DS39
nagyúr
válasz
attikae #1223 üzenetére
a gyári rom-ban nem lehet, ahogy az akkuszint jelző üzenetet sem kikapcsolni (29 ill. 15 %-nál)
szerintem nem zavaró ez a netes dolog, hisz ha a wifi-t offolod úgy is nyomkodod, egy OK-t nyomni nem nagy cucc. az akku jelző zavaróbb tud lenni játék vagy videónézés közben.
-
DS39
nagyúr
válasz
Gedeon31 #1111 üzenetére
az volt nagy akció, amikor hírverés nélkül volt 16 és fél ezer
KTU: a menüből a gyári adatok visszaállítása nem ront a ketyerén, a kódos resetnél fordulhat elő hogy nem állít vissza mindent. anno hagyományos telefonon is ez volt, kóddal reseteltem és a GPRS beállítások kukázódtak, nekem kellett újraállítani, a menüpontos resetet csináltam volna, akkor nem történt volna ez.
-
DS39
nagyúr
KTU hsz-ből idézem:
*#*#7780#*#* – Gyári adat reset: Google account adatok, letöltött programok, programok adatai és beállításai
*2767*3855# – Gyári formatálás: az előbbieken felül, még a telefon firmware-t is újrainstallálja
a kettő közül az előbbi kell akkor legyen ami menüből is elérhető, a másik viszont tuti törli, mert nincs a telón az apk-ja. mondjuk nem érdemes megpróbálni rom mentés nélkül, mert más gyári, amúgy hasznos app apk-ja sincs a system/app-ban, pl a rádió alkalmazást és a huawei backupot sem találom itt. (persze lehet hogy azok máshol vannak eldugva)
-
DS39
nagyúr
válasz
breda1985 #1059 üzenetére
az, sőt még jónak is számít. én nem bírom megállni hogy ne netezzek vele vagy wifin vagy mobilneten, és játszom is vmit, van hogy online, 2 napnál tovább még nem húzta
KamuMazsola: anno mikor megvettem a telót, még májusban, ment a House amcsiban, és az utolsó két részt a telón néztem konvertálás nélkül felirattal MX Playerrel. szinte mindent visz, és play-en van hozzá codec pack is.
-
DS39
nagyúr
válasz
KamuMazsola #1055 üzenetére
állítsd szoftveres kódolásra az MX Playert, akkor tuti lejátssza.
-
DS39
nagyúr
sehogy, mármint a telefonon. (pc-n webböngészővel természetesen lehet)
itt csak ha több google account-öt adtál meg, akkor váltani tudsz köztük.egyébként nem kötelező használni, ha van más forrásod ahonnan beszerzed a programokat apk-ban, akkor el sem kell indítani. ha viszont nincs akkor kénytelen vagy, mert a google play az, ahol minden program fent van, amire az embernek szüksége lehet.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
olivera88 #1004 üzenetére
ha csak egy-egy programot állítasz vissza akkor biztos nem (ezt már csináltam sokszor), ha egy komplett rendszert állítasz vissza (tehát magát a gyári rom-ot) akkor elképzelhető, de nem tudom. a rootolás témában nem vagyok jártas, de írnak ide páran akik igen, majd biztos kisegítenek ebben
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
olivera88 #966 üzenetére
a háttéradatok szinkronizálásánál zöldül be. nincs köze a térerősséghez.
tothbenc: 1. az érintőgombok automatikusan ilyenek, amikor piszkálod a képernyőt világít, majd ha nem nyúlsz hozzá akkor pár mp után lekapcsolódnak. ill. ha automatikus fényerőt használsz, és erősebb fényben használod a telód fel sem kapcsolódnak (mivel úgysem látszódna)
2. olyan navit használj amihez nem kell a net, a GPS net nélkül is talál pozíciót alapból. -
DS39
nagyúr
egyébként ja, de mindig beleesek abba a hibába hogy kipróbálom, azt sokszor megy vissza backup-ból a régi
viszont vannak nagyon hasznosak is, tegnap volt egy frissítés az egyik biliárd játékhoz, azóta az még szuperebb lett, szóval érdemes megnézni hogy mit is javítottak rajta -
DS39
nagyúr
válasz
#43960832 #919 üzenetére
jaja. amúgy a magyar oldaluk kicsit designosabban mutatja be a telefont.
érdekes hogy az szerepel a specifikációknál hogy Facebook meg Twitter app van, hát ezeket nálam kihagyták, hála az égnek
(a Google+ se kéne, csak a helyet foglalja)
-
DS39
nagyúr
1. állami ünnep van
2. amúgy 1 Ghz-ig húzni ezt a procit azért sem okoz gondot, mert ugyanez van benne a G300-asban is, és az 1 GHz-en megy stabilan. (1,2 már tényleg necces azért)
3. mielőtt okostelefont vettem sokat olvastam MA-s teszteket, és mindig fikázták ezt a Touchpalt, de nekem eddig a legjobb bill, amit próbáltam, Swiftkey3, Swipe mind jó cucc (a hangfelismerő utóbbiban pöpec), de a TouchPal tanulékonysága és ebből adódó következtetési képessége verhetetlen, 90%-ban tudja milyen szót akartam következőnek írni (max a ragozást kell kézzel írni csak). -
DS39
nagyúr
Szóval a legtöbb ember úgy vesz androidos telefont, hogy nincs is tisztában a telefon alapvető funkcióival, lehetőségeivel, stb...
nem ez a probléma, mert azt egy gyártó sem várja el hogy a vévő értsen hozzá, de ezért is adnak használati utasítást. mely pl ennél a telónál szépen leír mindent, és érdemes elolvasni. (nekem is ez az első androidos telóm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest