- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Látod, azt szerintem nem lehet beállítani, hogy ne tegyen szóközt.
De ez még mindig jobb, mint a GO Keyboard-nál, amit eddig használtam.
Ott nem elég, hogy vissza kellett törölni a szóközt, emellett még újra kijelölte a már egyszer jóváhagyott szót, és visszaállította az eredetileg begépeltre (amit minimum ékezetek nélkül, de lehet, hogy éppen totál félregépelve adtál meg).
Csak úgy tudtál továbblépni, ha újra kiválasztottad a felkínált lehetőségek közül az egyszer már kiválasztottat, ami után megint berakta szóközt, és azt megint ki nem törölted. Csak ezután folytathattad az összetett szót, mert csak a második visszatörlést követően nem jelölte ki és alakította vissza az első szót. -
St3ven
addikt
Próbáljátok ki a beépített TouchPal billentyűzeten a CooTek T+ billentyűzetkiosztást!
Prediktívvel és anélkül egyaránt villámgyorsan lehet vele gépelni, közel 0%-os félreütéssel! -
St3ven
addikt
Most vettem kézbe a telót, eddig nagyon egyben van.
Aki nem a gyári, hanem más launchert használ, meg tudná mondani, hogy a letöltött launcherrel is ugyanolyan marad az sms alkalmazás és a telefonkönyv stílusa?
-
St3ven
addikt
A Viber-t próbálta már valaki ezen a telón?
Nem zárogatja be a teló az appot? Jó a hangminőség 2G-n?
-
St3ven
addikt
Nem esküszöm meg, de a MyPhoneExplorer mintha be tudná hozni a teló kijelzőjének a képét, onnan meg már csak egy lépés a screenshot, bár elég áttételes a dolog, és igazából nem is app, amit eredetileg kértél.
Root viszont nem kell hozzá.
-
St3ven
addikt
Köszi a válaszokat.
Reméltem, hogy jobban testre szabható a gyári launcher, de végülis nagyon tetszik, úgyhogy valahogy együtt tudok majd élni a 4 ikonos dock-kal is.
Az 5 képernyő meg ha tényleg nem csökkenthető le 3-ra, akkor majd valamivel kitöltöm a szélső kettőt.A factory reset első használatbavétel előtt történő alkalmazását azért kérdeztem, hogy tényleg biztosan 0-ról, alapállapotról induljon a használat, azaz mindenféle szemét nélkül, vagy éppen a gyárban történt szúrópróbaszerű vizsgálatnál elkövetett egy-két beállítás megváltoztatása, ilyenekre gondolok.
A deep sleep alatt meg egyfajta energiatakarékos állapotot értettem (nem a hot reboot-ot), amikor is a lehető legalacsonyabb frekvenciára veszi a procit, nekem így az LG-m szinte nem fogyasztott semmit. Átlagos használattal 80-90% szokott lenni a deep sleep állapot, és a CPU Spy-jal tudod követni.
A fenti képen pl. nincs deep sleep állapot, az lenne a legalsó sorban, a 100 MHz alatt.
-
St3ven
addikt
Közben itt a régebbi tulajokat is kérdezném két témában:
1. A deep sleep megy a telón?
2. A kezdőképérnyőn látható lenti dokk esetében beállítható más stílus (pl. árnyékolt), vagy az, hogy ne 4, hanem 5 ikon legyen látható? Illetve kezdőképernyőből nekem elég 3 is, ezt be lehet állítani? (Tudom, hogy bármilyen launcher letölthető, de nekem kifejezetten tetszik az, amit a mérnökök összedobtak rá.
)
-
St3ven
addikt
Így, hogy tegnap összeszámoltam, hogy a belakott LG-men 41 MB-ot foglalnak a telepített alkalmazásaim, és még csak át sem mozgattam egyiket sem az SD-re (még az 5,61 megás MobileVoip-ot sem), kicsit megnyugodtam.
A gyári böngésző helyett én Opera Minit használok, az is hízik rendesen, de legalább szintén áttehető az SD-re.
Egyébként adtak hozzá SD kártyát alapból? És milyen fájlrendszerre kell formázni? Első használat előtt a telóban formáztátok?
Illetve még egy kérdés: a telón használatbavétel előtt nyomtatok egy factory resetet ("gyári beállítások visszaállítása")?
-
St3ven
addikt
Jól megrágtam a dolgot, és végül megrendeltem.
Most alig bírom kivárni, hogy hétfő legyen, és kézbe vehessem! -
St3ven
addikt
Látod, annyit nem szánok rá...
A becsukogatás alatt azt értem, hogy mondjuk küldtem egy sms-t, elkezdek chatelni gTalk-on, megnyitok egy linket Opera Mini-vel, és utána az Operáról a kezdőképernyőre lépve majd be az sms appba újra el kell indítania azt. Majd amikor végeztem ismét Opera, de nem a félbehagyott oldalt hozza be, hanem újra betölti a böngészőt a kezdőlappal.
Tehát hogy mennyire alkalmas a teló a multitask-ra.
-
St3ven
addikt
&Med1on:
Akkor ha a 60-hoz hozzáadjuk a 40 mega szabad helyet, kb. 100 megára jön ki a felhasználható terület. Az azért necces, még ha tud is alapból az SD-re telepíteni.
Az LG-men is ez volt egyébként a helyzet, ott 138-at írtak, aztán valójában 100-ról indult. Sajnos ott nem segített a gyári appok törlése, mert más partíción voltak. A felhasználói progikat a data partícióra tette, a gyáriak pedig a system-en voltak. Utóbbiról meg hiába töröltél, arra nem tudtál telepíteni, max. csengőhangot pakolni rá, de az meg az SD-n is elfért...
A system meg ráadásul tök feleslegesen 240 megás volt, de szerencsére joestone fórumtárs csinált olyan 2.3-at, amiben fel volt cserélve szoftveresen a két partíció. Így a rendszer ráment a 138-asra, és ott volt 240 mega a progiknak, amiből 200-ra tudtál is telepíteni. Nomeg az SD.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Ilyen teló vásárlásán gondolkozom, hogy közel két év után végre megszabaduljak az LG GT540-em minden nyűgétől. (Pl. bejövő hívás esetén 10-15 mp-ig csak rezeg fekete képernyő mellett, mire kiírja a számát a hívónak, majd újabb 10 mp múlva a nevét is; duplán kapom meg az sms-ek 30-40%-át; és a kontaktokhoz rendelt egyéni csengőhangokat is csak véletlenszerűen játssza le stb.)
A kérdésem az, hogy azt írja a specifikáció:
Szabadon felhasználható belső tárhely 160 MBNa most ez tényleg 160 MB, amikor kibontom és elindítom a telót, vagy csak a szokásos kamu, és ebből már mondjuk 60 megát telepakoltak mindenféle felesleges appal?
Tehát röviden: mennyi volt a szabad, rendelkezésre álló tárhelyetek, mikor elkezdtétek belakni a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest