Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
valakinek megy a telón a gta 3? ha igen, hogyan.
-
P.mini
aktív tag
kell hozzá root? mert nekem nem megy. vagy hogyan kell beállítani?
-
P.mini
aktív tag
Ne frissítsétek a Youtube-ot mert nem fog elindulni. Én is megszívam, csak nekem muszáj volt feltelepíteni a factory reset miatt. Mondjuk megoldottam, leszedtem egy régebbit netről.
-
P.mini
aktív tag
sikerült az unroot egy appal amit a playről szedtem le
-
P.mini
aktív tag
hogyan kell megcsinálni az unrootot ? meghalt a teló, ha hívok vkit akkor az nem hall engem. vissza akarom vinni a t-hez. factory resetet is próbáltam, de hiába
-
P.mini
aktív tag
átraktam minden appot az sd-re. 25 appal 90 mb szabad hely van a telefon belső memórián és mindig 70 mb a szabad ramom.
D
-
P.mini
aktív tag
végigböngésztem az összes mappát ami van a telefonon, de csak rendszerappokat találtam mint pl. bluetooth.apk, vagy kamera.apk. de sehol nem találtam olyanokat mint a zene.apk vagy a googleplus.apk.
-
P.mini
aktív tag
23 telepített alkalmazással, 80 mb-om van a belső tárhelyen, és mindig ilyen 65-70 mb ramom marad. amúgy a tts hang mire jó ?
-
P.mini
aktív tag
nem tudom mit parázol a hely miatt. szerintem teljesen elég, ha egy-két gyári appot rendszeresen frissítesz, és még egy 5-10 játékot, programot felraksz. de én amúgy sem értem mi értelme frissíteni. Szerintem teljesen felesleges, max ha olyat frissítesz amit használsz pl youtube. a play-t meg teljesen felesleges meg ezeket...
-
P.mini
aktív tag
regisztráltam a simet egy kártyafüggetlen telóval. minden jól ment, a simet aktiváltam, működött. de ezzel a telóval az istenért sem akar működni. pedig azt irta valaki h működik, de mégsem... nem is a pénzt bánom hanem azt h átvertetek :/
amúgy ha nem küldöm vissza azt a levelet amivel véglegesen aktiválni lehet, akkor letiltják? vagy lesz valami következménye? mert úgysincs mivel használni.
-
P.mini
aktív tag
vettem blue mobil sim kártyát, de megszívtam, mert nem müködik. beleraktam, és amikor regisztrálni akartam, kiírta h nincsen hálózat :/
-
P.mini
aktív tag
nekem olyan problémám van, hogyha hívnak, akkor kicsörög a telefon, de 2-3 mp után lehalkul és torzítva szól... borzalmas... Meg a kijelző kalibrálása borzalmas... pl nyomok valahova és nem ritka hogy 1-2 cm-el arébb érzékelo
-
P.mini
aktív tag
valaki tudna adni egy linket, hogy honnan lehet letölteni a gyári zenelejátszót? vagy ha az azonosítját le tudnátok írni. köszi
-
P.mini
aktív tag
nektek nem szokott olyat csinálni, hogy amikor nyomod, a képernyőt, akkor olyan mint ha kettő helyen érzékelné? pl le akarom húzni akkor nagyít.
-
P.mini
aktív tag
Én Ebay-en néztem, egész jókat, de én netről nem rendelek igazán, főleg nem külföldről. Ebay, csak ez már lejárt.
-
P.mini
aktív tag
Nektek megy valamelyik 3D-s játék akadozás nélkül,amit a Playről szedtetek le? Én amikor megvettem egyből felraktam a Racing Thunder 2-őt, a Helidroidot, és még egy pár 3D-s Játékot. Akkor tökéletesen ment, most pedig egyre jobban akadozott, minél több játékot rakok fel. Ezért nyomtam egy Hard Reset-et, de még mindig ugyanúgy akadozik. valami megoldás erre?
-
P.mini
aktív tag
mitől lehet az, hogy néha magától ujraindul a telefon? pl netezek ès egyszer csak ujraindul. már elég idegesítő, h naponta többszőr is megcsinálja.
-
P.mini
aktív tag
Ma megjött a telefon és gyorsan le is merítettem, úgyhogy felraktam töltőre. fel is töltötte, vagyis azt írta ki, de ha leszedem töltőről, akkor azt írja, hogy 90-os az akksi. és nem tölti fel 100%ra. A másik kérésem, hogy valaki írja le, h hogy kell megcsinálni, hogy több játékot, alkalmazást lehessen felrakni, a telóban van egy 2 gb-os memkari, de hamar megtelt így is a teló memória. írták, h valahogy formázni kell meg valami ext3. valaki le tudja írni, h mit kell csinálni? előre is köszi
-
P.mini
aktív tag
Tegnap megrendeltem, remélem holnapra kihozzák
-
P.mini
aktív tag
Ha ma megrendelném a telót, akkor maximum csütörtökre ideérne? Mert én Péntektől hétfőig nem leszek otthon, de mihamarabb meg szeretném kapni. (Kondoroson lakok, Békéscsabától 25 km-re)
-
P.mini
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #448 üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam
-
P.mini
aktív tag
Szerintetek június végén, közepén fogja még árusítani a készüléket a T-mobile? Mert én csak akkor tudom megvenni, de nagyon tetszik ez a teló
-
P.mini
aktív tag
elolvastam mindent, de a pulse mininél is szabvány 3.5-ös van mégis csak 4 portossal ment. és arra nem találtam választ, hogy mennyire hangos, a tesztben nem nagyon volt említve, csak h dobozhang van. és inkább csak azért kérdeztem ezeket, hogy mennyire tudjátok ajánlani a készüléket, mivel ti már "régóta" használjátok.
-
P.mini
aktív tag
sziasztok! lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban. először is a kijelző lenne. kapacitív vagy rezisztív, illetve, hogy multitouch-os-e. a 3.5-ös jack bemenetbe akármilyen füles jó-e, mert már volt egy pulse minim, és azzal csak a 4 portos fülest lehetett használni. zenelejátszáskor a hangerő mennyire hangos? mennyire ajánljátok a telót? mert nagyon megtetszett. előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest