Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ctibor #4633 üzenetére

Azt hittem a papírjai között le van paraméterezve. DE simán elképzelhető, hogy nem. Majd meglesem, hogy van -e ilyen app, ami ezt tudja jelezni. Nekem vidéken vannak mindig a készülékek dobozai, papírjai, így fejből ezeket nem igazán tudom.

1-2 hónappal korábban még írtam, hogy egyik ismerősömnek nagyon tetszik a P7 és szeretne egy dual SIM -et. Végül most jár le az előfizetése, aztán elpasszolja, amit abban kap, így tudna ilyet rendelni. Egyetlen gond van benne, ami bevallom nekem sem jutott eszembe, hogy vajon az L00 tudja -e a 800 MHz -et.

Abból amit írtál látom te is érted, hogy miért. :) Ő vidéki, és ahol gyenge a jel, ott lehet ezen erőltetik.

Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy akinek fut a 4G, de olyan helyen lakik, ahol így tesznek, az jelent -e valamilyen extra merülést a használat során.

KKrisz751:

RootGenius 1.8.7 (Kinguser)

------

Ez teljesen privát használatnál, munka nélküli időben. Én nem játszom a telefonon, nem szoktam csak úgy bökdösni, kb. 80-90% -ban nettel, másfél óra kijelző idővel, 23 perc beszélgetéssel.

Meg volt "X" ideig ebben Hotspot is, de szerintem ezt nem írja hozzá a kijelző időhöz. Most is be van kapcsolva a mobilnet (ahogy a képen is látszik), mert küldtem közben 2 mail -t is.

Mielőtt valaki magához nyúlna, nem mindig ugyanannyit fogyaszt egy telefon, tehát az értékeket nem lehet felszorozva kiszámítani a maradék 58% -ot.

Új hozzászólás Aktív témák