Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jozsó

tag

Sziasztok,
    Már egy ideje észrevettem, hogy a kocsiban nem megy a bluetooth kihangosító. Annyira nem törődtem vele, mert egyébként is visszhangzott. Aztán vettem egy bluetooth fülest, de abban sem hallottam, ha hív valaki. Most kipróbáltam egy másikkal és azzal sem ment. Végül rá kellett jönnöm, hogy vmi a telefonnal van.

Rágoogliztam és találtam egy olyat, hogy:

To fix this issue go to Google Now configuration -> Voice -> "Ok Google" Detection -> And disable: On Google App and others features.

Ez szuper, lehet, hogy ezzel szórakoztam egyszer, de szerintem töröltem. Mindegy, felraktam újra, hogy ki tudjam kapcsolni. Viszont az a baj, hogy azt mondja, hogy mielőtt elindul törölnöm kéne az alapértelmezett launchert.

Ez nem tűnt nehéznek. Beállítások, alapértelmezések törlése. Szuper. Csak így automatikusan a Huawei launcher lett az alapértelmezett. Viszont azt már nem tudom törölni.

Vagyis a dolog úgy megy, hogy valamelyiket törlöm. Ettől automatikusan a másik lesz az alapértelmezett, viszont az nem tud erről, vagyis nem is tudom törölni az alapértelmezést. Így meg nem indul el a google now.

Bármi ötlet a factory reseten kívűl?

Új hozzászólás Aktív témák