Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Na fenn van nekem is, egyelőre működik, most települnek a megszokott appjaim. Eddig elég gördülékenynek tűnik, érzésre jobb mint a gyári B830.
A Swype billentyűzetnél a qwerty gombsor felett a szójavaslatokat sehol nem tudom kikapcsolni, nem tudom miért. A swype beállításokban a "következő szó előrejelzése" ki van kapcsolva.
A hálózati beállításoknál nem találok "csak 2G" módot, nekem ez fontos lenne. Bár nem életbevágó...
A töltési animáció fölöslegesen csicsás szerintem, nem tudom miért kellett az a kör + 4 kis pötty + még villog is, de végülis lehet vele élni, ízlés kérdése. Báár lehet hogy ez módosítható, csak még nem találtam meg...
A magazine egy jó dolog, eddig mindig azt használtam. Csak ez most tyúklábas. De ezt tudtam, benne van a leírásban. Van erre valami esély hogy egyszer sikerül lefordítani?All in all, szép munka, fogom majd nyúzni és ha valamit észreveszek, írom. Köszi addig is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest