-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
Az egy perces lauf szükségessége nekem fura, ezért nem sikerült elsőre akkor.
Mea culpa.De ez mit sem változtat a tényen, ha én nem kapcsolom ki a telefont egyáltalán, mert munka eszköz is, kereshetnek rajta bármikor.
Az alap gond ettől számomra még mindig fenn áll, azaz, hogy egy felugró naptár eseménytől behal az ébresztő és csak jóval később ébreszt, ha ébreszt, mert észrevettem, hogy beragadt a naptár esemény. Tehát bugos a gyári ébresztő.
-
RAMb0
tag
Na azt megnézem, tudtommal a Droid alapból, ROM-tól függetlenül nem tud ilyet. (a kedvedért kipróbáltam, bár tudtam, hogy nem fog menni, nem tudom honnan vetted ezt) Mellesleg nem azzal volt a gondom, hogy kikapcsolva nem ébresztett. Kérlek, figyelmesen olvasd el, amit írtam a hsz.-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest