- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekiss
csendes tag
etotalk.com-ról tapasztalatok engem is érdekelnének
köszi
-
CardGame
csendes tag
Az etotalk.com -on már rendelhető a cucc, meggyőző $189,99 -os áron!!
Mennyire megbízható ez az oldal? Van valakinek tapasztalata erről?
Nagyon kéne egy megbízható válasz, mert sos kéne egy korrekt 2sim -es droid gép!Előre is köszi a válaszokat!
-
Badboys
őstag
Ez idáig rendben félig meddig akkor nem kell telhetetlennek lenni és nem háromszoros áron adni,hanem a mérsékelt árfekvést alkalmazni. A telhetetlenség meg itt próbálják kipréselni a népből amit a hazai környezetükben nem tudnak. Ilyen drága szolgáltatás és készülék árakat csak itt vannak.
-
DS39
nagyúr
ezekkel az a probléma hogy a Huawei ugye Magyarországon nem árusít függetlenül legjobb tudomásom szerint, így a szolgáltatók hozhatják be a készüléket. viszont ezek már olyan drágább darabok lennének amit nem mernek bevállalni, mert nem név, lehet rajtuk maradna. ezért próbálják bejáratni a brandet az alsóbb kategóriában.
én pl meg vagyok elégedve a sajátommal (Y200) és az biztos hogy ha komolyabb modellre cserélem első számú választásom szintén egy Huawei lesz, nem Samsung vagy HTC.
(úgyhogy reméljük hogy vmelyik szolgáltató azért mihamarabb bevállalja legalább a P1-et) -
Švejk
őstag
Nem tudom, szerintem az érintőgombok meg a hátlap eléggé Motorolás lett, egy egyedibb pl G300 design jót tett volna neki...
-
Hunpriest
senior tag
És G300-ra mikor lesz ICS? Eredetileg júliusra ígérték, de még nincs semmi.
-
daniel909
addikt
a telefon szép, de ez az idióta hüvely logó nagyon nem tetszik... és ez nem megszokás kérdése, mert sosem tetszett. még a szoftver folyamatosságára lennék kíváncsi, mert ha szépen fut, akkor eléggé bejövős lesz.
-
Badboys
őstag
A már beharangozottak is holvannak? Kamu cég csak ígérget aztán sehol semmi.
-
-
Rickazoid
addikt
Jól hangzik a belső, de a RAM... miért kell azon mindig spórolni? Középmezőnybe az 512 MB már az alapfelhasználás mellé éppen hogy elég kategóriába tartozik.
-
DS39
nagyúr
nincs nagy különbség a G300-hoz képest, kicsit újabb proci, és több belső memó, szolgáltatónál ez is 50k lesz.
szerk: ha mégis van ilyen prociból kétmagos, akkor valóban 60-70 közötti áron várható.
-
H-ger
tag
az msm8225 az nem egymagos?
-
Zirowe
nagyúr
Lassan ennek kéne lennie a belépőszintnek (na jó, nem a két magra gondolok, hanem minden másra).
-
hajbel
addikt
Ó, nagyon várós... De miért 512 RAM?
-
mathaus=)
senior tag
Szerintem szépre sikerült, egy 60-70 közötti árral nyerő lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest