- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, milyen offline, hangos navigávió érhető el Sensationra?
(láttam, hogy volt már erre vonatkozó kérdés, de hátha azóta alakult valami)
Sajnos, amit idáig néztem, az kifagyott. (gondolom nem szerették a 800*480-tól eltérő képernyőfelbontást)
-
BennyRay
tag
válasz
Kobun1980 #837 üzenetére
Háát, iPhone-hoz képest az oprendszer kissé kusza, bár nagy gond nincs vele, pár nap után kezdem megszokni. Az építési minőség is gyengébb, de szvsz azért egész jó. A 4,3" képernyő viszont érezhetően nagyobb, mint a 3,5", legfőkébb azért választottam ezt a kiváncsiság mellett egy újabb iPhone helyett.
Máshoz nem tudok viszonyítani, mert az előző telót 3 évig használtam, a cégesek meg említésre se méltó alapSamuk, bár azokból elhasználtam 4-et 4 év alatt
-
BennyRay
tag
-
BennyRay
tag
Semmi Vodára utaló nyomot nem láttam rajta, amíg bootol, addig is csak annyit ír ki, hogy htc, sehol semmi Voda felirat. Persze nem hiányzik
Akkor a SW-frissítésekkor is független verziókat keressem? (bocsánat a láma kérdésekért, első androidos telefonom, idáig iPhone-nal ilyesmi nem merült fel)
-
BennyRay
tag
Én is boldog tulaja lettem egy Sensation-nek. Vodánál vettem, hadd kérdezzem meg, hogy lehet, hogy mégis kártyafüggetlen a készülék? (próbáltam telenoros és T-s simmel is, mindkettővel működik)
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, van Bp-en olyan bolt, ahol a Sensation kipróbálható? Az élet akkor lenne tökéletes, ha Galaxy S2 is lenne mellette összehasonlításképp
Ezen kettő között örlődöm, de kézbefogás nélkül nem tudok dönteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest