Új hozzászólás Aktív témák
-
ranatonta
csendes tag
válasz
Something_ #14333 üzenetére
Köszi!!!!
Kipróbálom ezt.
Bár ezeket igazából egyszer szeretném meghallgatni, nem megtartani.
De ha nincs más... ez lesz.A ZTE-nél simán ment alvó módban a jutúb. Persze azért nem váltok vissza!!!
-
ranatonta
csendes tag
Bocs ha nagyon hülyét kérdezek.
Van olyan beállítás amivel kikapcsolt képernyővel lehetne You Tube-on lejátszott dolgot hallgatni? (így aksin spórolni)
Alvó módban leállítja a lejátszást. Tudom a jutúb azért van, hogy nézzük, de néha csak hallgatom.Köszi!
-
ranatonta
csendes tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa lettem egy (sima) Sensationnak.
Többen írtatok a P/N számokról. Ha jól értettem akkor a 99HNA035-00 a Magyarországra szánt telefonok. Az enyém 99HNA039-00-es, de a dobozán lévő matricán az országok között ott van a "HU" (Mondjuk nem a dobozt lezárómatricán, hanem a doboz hátoldalán egy nagyobb matrica). Speedshop-nál vettem. a dobozt lezáró matricán apró HTC feliratok vannak. de amikor megkaptam a telót már ki volt nyitva. A Speedshop-os azt mondta, hogy ŐK mindent kibontanak, hogy ellenőrizni tudják, hogy minden benne van e.
Utána kerestem a gugliban a 99HNA039-00-es számnak, csak német oldalakot adott ki.
Kérdéseim:
Lehet ezzel bajom a garinál?
Lehet, hogy ez nem Magyarországra szánt?
ICS frissítést befolyásolja?
E-Care-nál lehet erről érdeklődni? (ha igen telefonon, vagy emailen?)Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest