- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
vagyula #3252 üzenetére
Én most mondtam le egy ugyancsak indiai rommal bíró készüléket. Ez is kb. 140 lett volna bruttó, de nem gyorsbolt. Már eleve telefonon elkérem az IMEI-t, és smurfie lecsekkolja, amit ezúttal is nagyon köszönök.
Egyre valószínűbb, hogy a nagykerek (2-en vannak) játszanak a kereskedőkkel, ez a mostani is arra hivatkozott, hogy bizony ők ezt kapják. -
sifarr
senior tag
válasz
vagyula #3252 üzenetére
Nekem is pont ilyen van, 3 hete vettem ugyanott a gyorsboltban. A problémát viszont nem nagyon látok a dologban.
- A vételár a számla szerint tartalmaz 25 % ÁFA-t, tehát nincs szó a 0 %-os trükközésről.
- Nincs még 2.3.4-es frissítés. Majd lesz. Gondolom a indiai régiót sem hagyja ki a HTC. A későbbi frissítésnek lehet akár olyan előnye, hogy a más régióban kiderült hibákat javítják. De ezt nem tudom.
- Garancia, mint a fő félelemforrás. Nekem a kütyü hibátlan. Semmi itt felvetett hibával nem találkoztam, pedig mind leellenőriztem, amikor valaki írt valamiről a topicban.
Ha később, mondjuk 1 év múlva elromlana.
A garancia jegyen rajta van, hogy szerződött szerviz az E-care. Tehát ha elromlana, akkor elviszem az E-carehoz. Ha beveszik gariba, akkor engem nem érdekel, hogy a javítási költséget a HTC-től vagy a Speedshoptól vasalják be.
Ha nem veszik be garanciálisan, akkor erről papírt kérek a hivatalos szerviztől és a gyorsbolttól visszakérem a pénzt, annyit amennyit fizettem érte.
És veszek egy újat. Jobbat. Ugyanannyiért. -
P1eTr0
aktív tag
válasz
vagyula #3252 üzenetére
Nekem az egésszel az a bajom, hogy már nem tud lassan az ember úgy vásárolni, hogy előtte nem telefonál/érdeklődik körbe millió helyen. Miért kell a garanciális szervíztől érdeklődni, hogy az adott termék valóban olyan-e, mint amilyennek hírdetik?
Hivatalos forgalmazótól pedig tényleg gáz az ilyen viselkedés, de legalább a pénzt visszaadják (bár gondolom a vásárló a használható telefonnak jobban örült volna...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest