Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12856 üzenetére
Ahhhh köszi. Nem értettem mik ezek.
Én annyit hallottam, hogy akinek van nem esett hanyatt a 3D-től.
Nekem LG Optimus 3D-m volt, iszonyatfos felülettel, de
a 3D-nél sajnos sötétebb a kép.
Illetve a játékokat sem tudta normálisan konvertálni. -
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12845 üzenetére
Hiányosságok:
- szar stock rom
- recsegés
- porosodás
- melegedés
- vonal szakadozásPluszok:
+ ram
+ 3d
+ 2x 200 mhz
+ kameraCsak simán különbségek:
> jobb betekintési szög
> jobb akku idő
> normális bekapcsoló gomb, és jack csatlakozó
> egykezes használathoz elhelyezett gombokNegatívumok:
- elálló műanyag hátlap
- lötyögő kamera gombok (mindkettő)
- túl jóeladogeppc: Az EVO 3D-t hasonlítottam össze a Sensation-el, ezeket az EVO 3D-ről írtam.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12849 üzenetére
Hali !
Hú ez villám volt.
Privátban kicsit lassabban segítenél ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12841 üzenetére
Akkor Insert Coin....
S-OFF aztán mehet is ? -
eladogeppc
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12772 üzenetére
Szia Fl4tl4nd3r !
Akkor szerinted mit csináljak ?
Órában nem állítottam be az időjárást, minden Widget törölveÍgy most ez a helyzet:
15ó 5p akkumulátoron:
Cella készenlét: 15ó 5p
Nem használt telefon: 14ó 52p
Kijelző: 12p
WiFi: 3ó 45p
Hanghívás: 1pMost 87%-on van a töltöttség. Minden Widget kilőve.
Wifi speciális beállítása: 15 perc múlva kapcsolja le.Mondjuk ezt nemértem, mert más telefonnál itt a képernyő kikapcsolásával
állítja le a Wifit opció van.Volt már Full Wipe.
Ötletek ?
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12688 üzenetére
Hát bocsi, de nem mindegy, hogy megfojt, vagy megfolyt...
+1 pont Edényke mellett -
Zirowe
nagyúr
válasz
MAGYARÍTÁS!!!!!!
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12692 üzenetére
Akkor gondolom nem vetted meg..
Szerintem megérte az árát..
szerk.: Ott. Hát, akkor ne csodálkozz, hogy laggol/akad, mittomén. A törés az törés, simán befolyásolhatja..
-
randras
veterán
válasz
De milyen beállításokkal? Lehet felbontást, látóteret, árnyékot, részletességet, stb.. állítani. Nekem ha a felbontás és az a valami, amit nem biztos, hogy látókörnek van ott írva, 50%, és bent van a részletes árnyék és a frame limiter, plusz high quality a részletesség, akkor olyan smooth, amilyen csak lehet, nagyon király.
-
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12685 üzenetére
GTA3
-
pap
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12682 üzenetére
Én felttem az insertcoinos sense 4.0-át full wipeal és első bejelentkezésnél össze is omlott, lefagyott teljesen a rendszer. Újraindítás sem járt sikerrel.
Ráadásul elötte nandbackupal lementettem az előző rendeszem ha esetleg szar lesz. Nem tudtam visszatenni restorral, lefagyott az is.
Újra fel kellett tennem az insetcoin 5.1.4-et full wipeal.
Szóval megggondolandó még a sense 4.0... -
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #12680 üzenetére
Milyenek a beállításaid?
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12680 üzenetére
Akkor csak annyi a teendőd, hogy innen felteszed az utolsó CID-ednek megfelelő 3.32 Unlocked firmwarét és mehet fel a stock rom, amit linkeltem. Ha nem akarod különösebben moddólni, akkor az odexed változatot.
Azt, hogy vissza akarod-e állítani teljesen S-ON-ra, neked kell eldönteni. Lassan 1 éves lesz ez a modell is, áprilisban jönnek ki az újak, és én nem áltatnám magam azzal, hogy sokáig kapna még nagyobb gyári terméktámogatást. Egy S-OFF-olt készüléket mindig naprakészebben lehet tartani az XDA-ról, arról nem is beszélve, hogy még sokáig portolják rá az új készülékek romjait, mivel maga a vas nem tűnik gyengének. -
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12647 üzenetére
Ha már S-OFF a készülék és gyári ICS romot szeretnél felrakni, akkor itt megtalálod, a Sensation és Sensation XE recoveryből flashelhető ICS romjait. Ha rootolni is szeretnéd, akkor ott van hozzá a Rooting Tools, amit a rom flash után recoveryből tudod szintén feltenni.
A végeredmény, egy S-OFF+Stock rom+Root készülék lesz. Ezt jelenleg másképp nem tudod elérni, mert ha OTA-n, vagy ICS RUU-val frissítesz és S-ON a készülék, az belátható időn belül nem lehet majd S-OFF-ba tenni illetve rootolni. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12646 üzenetére
amugy T-s a telefon,rakjak fel simán egy gyári független rom-ot mint bármelyiket aztán elvileg tudom is frissíteni majd?vagy rakjam vissza s-onba? pár alkalmazáshoz kell hogy root-olva legyen ezért gondoltam hogy azt hagyni kéne.
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12436 üzenetére
úgy hogy előtte felteszed az eredeti gyári romot root és s-off nélkül!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12436 üzenetére
és még egy másik,engem foglalkoztatott ez a menü hátteres dolog találtam egy alt drawer nevű appot amivel remekül testreszabható a menü egyetlen gond vele hogy külön elkell indítani.meglehetne ezt oldani valahogy hogy ha a menü gombra kattintok egyből ez az alkalmazás induljon el?
-
Anulu79
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12179 üzenetére
Én nem marketből raktam fel (úgy küldték át a telepítőt szóval nem tudom honnan lehetett) de nekem azt csinálta, hogy ha kilépte ma játékból állandóan újra indult a sense.
-
xors
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12179 üzenetére
Honnan raktad föl? Marketből (mostmár Play Market
) vagy valahonnan letöltöted? mert ha az utóbbi, akkor valszeg a program hibás vagy vmi hasonló. hardverilag bőven bírnia kéne...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12000 üzenetére
Ebben van vagy 18 fajta, de amúgy sajátkezűleg is megtalálsz mindent az xda-n. [link]
-
Iomega
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12016 üzenetére
Már nekem is megfordult a fejemben, de igazából sok értelme nincs, mivel sokáig nem időzik ott senki.
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #12000 üzenetére
Status bar-ra kene az info, nem widget.
A Senseay-ban szepen ki lehetett tenni az aktualis %-ot. Meg a battery ikon se kene -
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #11983 üzenetére
Feltettem tegnap este HGabor89 leirasa alapjan a 4.6.1-et, ment mint a karikacsapas.
En is Senseay 2.1-rol tertem at.
Minden mukodik, eleg jol fogyaszt igy fel nap utan csak ennyi a tapasztalat.
Igazabol a Senseay-jal csak 1 bibim volt, hogy idonkent elvesztette a ceges wifi-t es utana mar nem is kapcsolodott vissza, ez a mostani most stabilnak tunik.Telepitettem az install kozben az akksi toltottseget mutato addon-t, de olyan kicsi szammal mutatja, hogy alig latszik a statusbar-on. Van olyan addon ami kb az oraval megegyezo nagysagu szazalakot mutatna az akksihoz, es kompatibilis ezzel a rommal?
Anno a Senseay-t sikerult elbasznom egy nem kompatibilis addon-nal, es ujra kellett huznom. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #11995 üzenetére
a youtube is ilyen lett
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #11994 üzenetére
És még egy kérdés most nézem ha felemegyek fészbúkra akkor az m. jön be nem a rendes sima régebben teljesen olyanvolt mintha gépen nézném ezt vissza lehet csinálni?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #11986 üzenetére
Végül nem is kellett kártyaolvasó,firmware után kártya ki recovery mivel az a kártyán van ezért besem töltött kártya vissza mount ráraktam a romot és kész is
-
HIJ
őstag
válasz
egyébként a wipe -ot is megcsinálja a z aroma installer...
-
keIdor
titán
válasz
Radio benne van a 3.30-ban. SuperWipe az kell, de egyébként a 3 wipe-ot megcsinálod CWM-ből és az ugyanaz. Kernel-t tesz fel az InsertCoin magának, nem kell külön foglalkozni vele, Bravia Engine is benne van ebben.
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #10996 üzenetére
csinálj backupot,full wipe(factory reset-wipe chace-wipe dalvik)
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #10994 üzenetére
a senseay is úgy zár!
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #10990 üzenetére
Legstabilabb 2.3.5-ös rom szerintem a Senseay.
-
roxan
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8369 üzenetére
igcamera a Te barátod
-
rizso
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #8378 üzenetére
Ezt raktad fel?
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #8371 üzenetére
Köszi, tanulmányozom muk1 által linkelt oldalakat, szombaton nekiesek.
Végül is nekem most így első főzött romnál, az a legfontosabb, hogy minél "szebb" legyen, mármint ilyen hightec érzés jó lenne, 3D, színvilág, ilyesmi. Érted, ámulni akarok! -
rizso
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #8369 üzenetére
Ez az egyik komoly hibája a Sensationnek kamera terén. Próbáltam, hogy kikapcsolt AF mellett villan-e, de sajnos nem. Mint ahogy HGabor89 is írta, van olyan rom, amiben a HTC Amaze 4G kamera appja van, illetve van a 3.5 Sense romos verzió, meg láttam különböző kamera modokat is - valamelyik csak "hibátlan"...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #8177 üzenetére
Akkor válts vissza az előzőre és ellenőrizd azzal is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #8172 üzenetére
Attól függ: ha csak hívás közben recseg, de minden más jól szól, akkor radio probléma, ha meg mindig recseg, akkor nem.
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8034 üzenetére
egy .zip-el mennnie kell!recovery nem kell csak fastboot!inditod fastbootban egy zip-el,megtalálja, és adja a további instrukciokat,egy szűk perc az egész!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8031 üzenetére
win7 nem irja,de zip,te meg még megint irod hogy zip,és ott a hiba!egyébként csomagolni nem kell semmit csak átnevezni!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8029 üzenetére
lehet hogy zip.zip a vége?!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #8019 üzenetére
S-off van?
Mert anélkül kár hozzákezdeni..mumk1: na jó, csak én már lassan kételkedem a készülékemben.
Eddig minden rendben volt, kedd óta meg szórakozik.
Remélem most minden rendben, illetve remélem ez tényleg a hálózat hibája, bár.. -
bbalika81
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8016 üzenetére
az említett zip-et az sd gyökerébe másolod teló kikapcs majd hangerő le+power gomb és kövesd a képernyőn az utasításokat, ez a hboot alol
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #8011 üzenetére
Vagy hboot alól a pg58img.zip-et futtatod, vagy fastboot alól parancssorból flasheled az img filet.
Én utóbbit javaslom, az a biztonságosabb.Xda-n van egy nagy radio gyüjtő topic.
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #7516 üzenetére
Felraktam egy SENSEaY - XE35 v2.0.0 romhoz. Gondolom működik, csak nincs mihez viszonyítanom a változást.
Majd hétfőn összevetem a kollégám Sansationjával, egymás mellé téve kiderül mi változott. Most már tettek ki flashelhető zip változatot is.
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7454 üzenetére
Nálam nem áll meg sehol, csak a sikeres telepítés végén
Na ezért (sem) nem használok már főzött ROMot
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7441 üzenetére
Hallgass néha az öregebbre
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #7442 üzenetére
Szerintem te továbbra is a mobilnetedet osztod meg, de majd meglátod, ha megjön a számlád.
Kis kérdés: ha a gép netét usb-vel osztod ki a mobilon keresztül a hotspot funkcióval, akkor milyen eszköz használja a gépet?
Netán ipod touch-on netezel, vagy mi? -
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7439 üzenetére
Azt hogy?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #7435 üzenetére
Igen, a telefon használható vezetéknélküli routerként, mint már írtam, ilyenkor a mobilinternet kerül kiosztásra.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #7427 üzenetére
Minden flottában alap, hogy egymás között ingyen és korlátlan a beszélgetés.
Ezt a net dolgot továbbra is kétlem, de majd megnézem, amikor visszakapom a telefont.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7431 üzenetére
Azon felül, hogy szebben néz ki, semmi értelme. Csak lassabb. Nekem fent volt, de visszatettem a régit. Persze ez nem mérvadó, de nekem nem vált be.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #7428 üzenetére
Nagyon lassú az új.
Nekem gyári rommal Barcode Scannerrel kellett beolvasni ezt a képet: -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7428 üzenetére
Szia!
Beirod a google-ba, hogy new android market apk download és felhoz egy csomó linket, ahonnan le tudod tölteni.
Csodát ne várj az újtól. Szép, meg minden, de böhöm lassú.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #7421 üzenetére
Akkor a vodás flotta még mindig jobb: 10ft hálózaton belül, 12ft hálón kívülre.
A számítógép netét usb kábellal a telefonnak visszaosztani?
Ismétlem: nem lehetséges.Csakis a készülék mobilnetét tudod leosztani wifivel vagy usb-vel, illetve ha notid van, ami kábelen kapja a netet és van egy szabad wifije, azon ki tudja küldeni a telefonnak a netet.
De egy egyszerű kérdés: ha ott a gép, és kábellal rá vagy csatlakozva, akkor mi visz rá téged, hogy a telefonon netezz?
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7086 üzenetére
Sosem lesz olyan
Bár Edenyke az élő példa, hogy mégis csak lehet olyan -
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7026 üzenetére
Próbáld a sima romot felrakni wipe nélkül,hátha az adatok maradnak,a csicsa eltünik!egy próbát megér!egyébként zip file-ok telepitése előtt mondig irják a backupot,pont az ilyen esetek miatt!
-
sshr3kk
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7026 üzenetére
A muszáj az pontos jé!
-
szasz1
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7019 üzenetére
Simán ahol választod a témát, ott törölni is lehet
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6953 üzenetére
Nekem virtouoso xe rom van,unity v13 kernellel,1188-on,kikapcsolt képernyőnél 756-on pörög,ès igy elég türhető a fogyasztás!de ha nyüstölöd egész nap akkor mindegy milyen kombinációt használsz,akkor merül mint állat!
-
MerLinh
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6926 üzenetére
no ne olyan gyorsan, szedd le a gyári kernelt, és legközelebb ilyen van csak kernelt rakd vissza, vagy lehet a romot is de wipolas nélkül, nekem a gyári kernel általában sikerül
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6924 üzenetére
Vagy egy restore a kernel csere előtti állapotra.
Ugyebár mindig javasolnak egy backup készítést mindenféle flashelés előtt. -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #6864 üzenetére
Irtam privit.
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6841 üzenetére
Hát a 3-as Sense-hez van marketen skin, de a 3.5-höz én még nem láttam.
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6831 üzenetére
System panel
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6831 üzenetére
Pl ezzel:
System Tuner
Vagy ezzel:
SetCPUVagy van még sok progi, használd amelyik neked jobban tetszik.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6830 üzenetére
azt hogyan tudom megnézni hogy mennyin ketyeg a proci így most?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6829 üzenetére
sikerült köszi
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6827 üzenetére
hangerő le+bekapcs addig amig be nem jön egy fehér képernyő,ott választod a recovery sort a hangerő gomb használatával!egyébként hogy cseréltél eddig romot??!!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6825 üzenetére
recovery sor következik!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6823 üzenetére
s-off van?rootolva van,recovery menü telepitve?
recovery menü használata -
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6818 üzenetére
Nem feltétlen kell wipe zip. Ha egyszerűbb neked akkor a recovery menüben van a wipe data/factory reset,wipe cache és a wipe dalvik chake,ez minden uj rom csere előtt kötelező,kernel és radio rom csere előtt nem kötelező.biztonsági mentés is a recovery menûből legyen csinálva,mert ha valami nem sikerül telepitèsnèl onnan vissza tudod állitani,de a my backup-ból nem igazán!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6813 üzenetére
Értelemszerűen kernel és add-on előtt nem kell wipeolni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6811 üzenetére
A másodikat, mint írtam, a googleban, az elsőt pedig a recoveryben.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6774 üzenetére
Rom telepítés előtt végigfuttatod az összes wipe funkciót (kivéve a batt stats-et) vagy keresel neten egy super wipe sensation csomagot, és azt futtatod le telepítés előtt
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6770 üzenetére
Igen a letöltött ROM-ot (1 db zip file) felmásolod a kártya gyökerébe és cwm-ben lefuttatod. Ennyi egy ROM felrakása. Nekem most RCMix van fenn, eddig tetszik. Én nagyon gondolkodom, hogy kipróbálom a MIUI-t, csak az ugye nem Sense-es.
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6767 üzenetére
xda
http://www.htcsensationroms.com/
De ez az utóbbi csak egy gyűjtőoldal.
Minden út az xda-ra vezet -
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6762 üzenetére
Az S-OFF befejezése előtt kérdezi, hogy akarod-e telepíteni a CWM-et, ha igent nyomsz letölti és felrakja.
Ha nem tette fel akkor az xda-s leírás 2. lépése. -
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6758 üzenetére
Visszamégy recovery-be, install zip from sd card, choose zip, kikeresed (valszeg az utolsó lesz), lefuttatod azt amit elsőnek írtam, aztán amit másodiknak.
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6756 üzenetére
Várni egy kicsit. Utána letöltött zipeket a kártyáról cwm-ben futattni.
Először ezt: su-2.3.6.3-ef-signed.zip, utána meg ezt: install su-2.3.6.3-efgh-signed.zip
Legalább is nekem így csinálta meg. -
MerLinh
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6744 üzenetére
nekem sem sikerült elsőre, összekevertem a I-t az l-el, mire azt észrevettem....
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6747 üzenetére
Van a beállításoknál Nézet, vagy fent lenyitod, és kiveszed a pipákat, csak azt hagyod bent, ami kell (telefon v sim v fb)
Bátor75 ez mekkora ötlet
-
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6748 üzenetére
A megoldás:
Kimásolod a beta key-t, beilleszted Notepadba és ott már fogod tudni különböztetni a kis l-t a nagy I-től.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6745 üzenetére
és ezenkívül még egy kérdés szinkronizáltam facebook-ot és telelett a névjegyzék csomó emberkével ezeket nemtudom valahogy törülni hogy csak a sim-es névjegyek legyenek?
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6745 üzenetére
Nem lehet kopizni?
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6744 üzenetére
valami megoldás? az u mellet az nagy i de egyszerűen nemjó...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #6742 üzenetére
Eléggé szopacs beta key.
Nagy i betű és kis l betű összekeverését próbáltad? -
CrAck69
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6740 üzenetére
nekem nem jön be kép
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6737 üzenetére
Hát, több ötletem pedig nincs. Főleg erre, hogy a kapott kódot nem fogatja el.
Driver gondom már volt vele, de akkor a nyitási folyamat alatt áll le.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6736 üzenetére
Fölraktam a letöltött drivert is elindítom a programot telefonon sync betölti a dolgokat beírom a kódot ahogy az oldalon van kis és nagybetűkkel és invaild key....hibakeresés ha kivan kapcsolva ha be.
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6734 üzenetére
Hmm. Így nehéz hogy nem látom.
Működnie kell, mindenki ezzel nyitja ki.Én már 3-t megcsináltam vele. Esetleg próbáld meg a már linkelt driver-el. USB debugging be van kapcsolva?
Legyen bekapcsolva.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6733 üzenetére
valamiért nemfogadja el a kódot...pedig mindent jól csináltam
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6731 üzenetére
HBOOT verzió számot nem írtad el?
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6729 üzenetére
Igen, legyen rádugva és a dos ablakban kéri a megkapott kódot.
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6727 üzenetére
Ha csak nem megy, le kell szedni minden htc drivert és csak ez a HTC fastboot drivers legyen felrakva.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6726 üzenetére
a htc sync volt a baja
-
mumk1
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6724 üzenetére
rendszergazdaként indítod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest