Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos97
aktív tag
Ha már ennyire itt tartunk, akkor neked meg nem kéne ilyen lenéző, ledegradáló stílusban reagálnod,elvégre én sem így kérdeztem, ezzel csak magadat minősíted le, nem csak nálam, másoknál is.
Figyelj, tudod én nem vagyok az a típus, aki csak úgy farzsebből kivág a T-mobile pultjára 120000 kp-t és olyan se vagyok, aki 3 havonta vesz egy új telefont, ezért jó alaposan meggondolom, hogy mit, miért ,-és hogyan veszek.
Az mind szép és jó, hogy a htc próbált valami nagyot alkotni ezzel a készülékkel, mert hogy qhd felbontásúra növelte a kijelző felbontását wvga-ról, csak ilyenkor arra nem gondolt, hogy nagyon sok olyan vásárlót el fog riasztani magától ezzel a lépéssel, aki egy kicsit is átgondolja a dolgokat, és tudatosul benne az a gondolat , hogy az android marketben található játékok 99%-a nem fog futni normálisan a készüléken. -
bigrock
addikt
Hali! Mivel te Desire-ről léptél tovább, egy-két kérdés érdekelne:
1. A D-nek napfényben elég f** a kijelzője, a S. ebből a szempontból milyen?
2. Az audio tulajdonságai (konkrétan a hangzása) milyen a D-hez képest?
3. A nagyobb kijelző szerinted jelent-e a böngészési élményben konkrét előrelépést?
Köszi! -
Nikk
senior tag
Itt egy másik klasszikus is, ami szintén 10/10-es játék volt hajdanán... (és még most is)
-
Dávid01
csendes tag
-
Criton
veterán
Ok rendben.
Egyébként a reset mindent töröl a rendszeren kívül?Egy kicsit idegesít, hogy tegnap újra elkezdte nekem letölteni a rendszerfrissítést...
De most a "Letöltések" menü alól is eltűnt.Lesz valamikor újabb frissítés a telefonra? Mert addig lehet jobb várnom, vagy majd a héten megcsinálom a resetet.
SD kártyát leformázom, majd mindent vissza. Lehet tudni, hogy gyárilag pontosan mik vannak az SD kártyán? (nem akarom a felesleges programok fileokat is visszarakni.)
Tényleg, egyébként a programokat az SD vagy a telefonra érdemes telepíteni?
Szerk: egyébként milyen programokat érdemes felrakni? (pld chat, teszt stb...)
-
mumk1
addikt
Upss. Pedig ez van aláírva: "Perspektíva módosítása amikor megdöntöm a telefonomat" és igen látványosan néz ki.
Csak nem az EVO3D-ből került át a Virtuous Sensation v.1.1.2 rom-ba?
Ezt azt hiszem bekapcsolva hagyom.
-
keIdor
titán
Most sem tűnik fel az emberek 95%-nak. Azt se tudják mi az a 2.2 meg 2.3. Elég az ismerőseimből kiindulni. A Gingerbread amúgy jobb gyári böngészőt adott meg 15%-al takarékosabb az aksival ezeket én észrevettem SGS-en pl. szóval nem elhanyagolható dolgok. Persze tudom custom rommal ezek tovább javíthatóak, de abból már nem kérek többé.
-
keIdor
titán
Szerintem biztos megkapja, ez a legfrissebb modelljük. Desire-ra is van 2.3 és másfél éves teló lesz.
Egyébként ez hiányzik az Android-ból mindig, a biztonság, ezen lenne még mit javítaniuk. Én pl. tudom, hogy iPhone4-re még az iOS6 is megjelenik, igaz biztos butítva, de lesz, ahogy minden 2 éves modellre van még update.
-
Criton
veterán
A főképernyő nekem is, mikor az időjárás widgethez jutok akkor egy kicsit lagzik, meg a menü.
Viszont a tesztprogramokban meg az SDTools-ban is rossz eredményeket kapok, szóval kevesebbet mint amikor legelőször bekapcsoltam a telefont és futtattam.
Ez egyébként mitől lehet?
-
Nikk
senior tag
Egyetértek. Amúgy nem tudom miért akarnak egyesek jobbat alkotni, mint azok akik eredetileg csinálták. Akik ezeknek a telóknak a design-ját készítik általában heteket, sőt hónapokat ülnek felette, hogy kinézzen valahogy... Ezt nem lehet 5 perces munkával szebbé tenni, max elrontani...
-
Criton
veterán
Ja ok
Egyébként ha a "Letöltések" menü alatt a rendszerfrissítésre klikkelek, akkor az az üzenet fogad engem, hogy a file már nem található, akkor ez, ezek szerint csak egy "log", gondolom, és a frissítés után automatikusan törölve lett.Egyébként tényleg gyorsabb lett a főoldal lapozása
-
herdsman83
tag
Ha S-OFF-os permroot-os gépre ráeresztem az OTA 2.3.4 frissítést mire számítsak?
Gondolnám S-OFF marad, rootot bukom. Esetleges félelmem kell hogy legyen összeomlás miatt? Vagy csinálok most egy friss backupot előtte a clockworkmod recovery-vel és baj nem lehet? Mi a menete? -
rgeorge
addikt
Na ilyen nem volt. Kíváncsi vagyok, ez valami egyedi megoldás, vagy gyárilag mindegyik ilyen. Én nem is láttam olyat, hogy gyári csomagolásban az akku már benne van az eszközben érintkezve. Általában külön is van a csomagolva, itt le volt fóliázva az érintkezés. Na persze az enyémben benne volt az aksi, be is lehetett egyből kapcsolni.
-
CivicEsi
senior tag
Kedves HTC-s társak.
Bár még a Desirenél tartok, de amint visszatérek magyar honba, illetve amint letelik a szerződésem a Vodánál szeretnék bejátszani magamnak egy Sensationt, de addig is lenne egy kérdésem.
A desirén, hogyan tudok úgy háttérképe berakni, hogy az látszódjon egy az egybe a kijelzőn, és ne az legyen, hogy a lapozok a 7 főképernyő között, akkor az folyamatosan "csúszik" vele?
Ezt a képet szeretném használni, milyen felbontásban töltsem le, vagy mit csináljak? -
scapegt
őstag
A 111e Ft az 1 év bolti garira vonatkozik, de minden gyári tartozékkal együtt adja. Aki meri úgy is, vegye meg
Nekem még egy telóval sem volt gondom, bár tény, hogy ez a Sensation elég szeszélyes
jobb a gyári gari. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy az E-Care elfogadja-e így is
kérnek-e bármit, vagy csak leadja az ember és megjavítják, hisz az is HTC.
-
scapegt
őstag
Nem éppen
A Partneronál 2 év gari van rá és minden tartozékot ad hozzá! Sőt, eladás előtt mindig kipróbálja, hogy jó-e a telefon. Elég korrekt, én már kb 5 telefont vettem tőle. Omnia 2-nél még azt is "megengedte", hogy romozzak
Nála 111e Ft jelenleg. A Gsmline csinál olyat (bocs a rossz reklámért), hogy nem ad csak töltőt + telefont annyiért amennyiért kiírják a honlapjukra. A Partnero sokszor még tőlük is olcsóbb, pedig dobozzal és minden gyári tartozékkal adja.
Criton: Ha van rajta fólia de nem púpos, akkor az a por bizony a gg és a kijelző között van ...
-
MerLinh
senior tag
Persze, bekapcsoltam amikor teszteltem, én tudtam hogy van olyan attól még eltünik a sok csík, amúgy jobb pingen és több akksi kajálásán kivűl szerintem nem sokra jó. =)
kokler: nyilván =) de én arról beszéltem, hogy mikor én megvettem bizony még nem volt temp-root sem =)
-
mivan80
aktív tag
Tudtommal az aktív szemüveget használó 3D-s technológiánál volt jellemző a fejfájás, a szemüveg működéséből adódó "villogás" miatt.
Már a passzív szemüveges 3D-nél is kevesebb ilyen jellegű panaszról hallani.
(Egy jó cikk, bár kicsit régi.)Itt meg ugye, szemüveg egyáltalán nem szükséges. Amúgy a 3D engem sem igazán hat meg, viszont maga a telefon tetszett volna, a formája, no és persze a több ram miatt érdekelt, nem a 3D miatt.
Félek, hogy a HTC már megint viszonylag kevesebb rammal dobta piacra a Sensationt, a 3Dben egyből több, 1 giga van. Tartok tőle, hogy úgy jár mint a Desire, hogy 1-1,5 év múlva, már nem fogják frissíteni az andrioidot rajta...
De remélem ez csak paranoia.... -
-
CrAck69
senior tag
De ez csak az indulóára, és van az LG nél olcsóbban is 3D.
Igaz sok embernél fejfájást okoz, igaz jól leszívja az akksit
de úgyis ez a trendi... hamarosan sok készülék lesz 3D vel,
én nem akarok ezen vitázni mert ugye nekem se kellene a 3D
de ebbe az irányba haladunk, ez megint vami új
amivel le lehet húzni az embereket -
mivan80
aktív tag
Nem semmi micsoda gennyládák! 60 ropival adják drágábban mint a Sensationt, ez már a pofátlanság határain is túlmutat!
Mobilecity árazása:
HTC EVO 3D Sprint Unlocked előrendelésre
699.99 $Ugyanitt a Sensation
579.99$Szóval 110 dolcsival kérnek csak többet a 3D-ért az amcsiknál, nálunk meg ugye a mai napi 193 forintos dollár árfolyammal ha számolok, alapból több mint 1000 Dolcsiért adnák a 3D-t, 740-ért meg a Sensationt....
Leszakad az arcom...A Sensation garijának 1 évre csökkentéséről már nem is beszélve. Úgy látom egyre gennyesebb bolt lesz a Gyorsbolt...
Lassan ajánlott messzire kerülni őket.
Pedig eredetileg náluk terveztem a bevásárlást... -
Nikk
senior tag
Az még csak hagyján, hogy kicsi az érzékelő, de a lencse... No az nagyon sokat számít. Ezeknek a telóknak a lencséje nagyon apró, ezért kevéske fény is jut el a szenzorig, ebből adódik az este nyújtott gyenge teljesítmény... Ezt csak az ISO felpumpálásával vagy a záridő növelésével lehet korrigálni. Záridő esetén nem lehet kitartani a telót egyhelyben, ezért beremeg a kép és elmosódott lesz a végeredmény, nagyobb ISO esetén meg megnő a CMOS érzékenysége, ami a zaj növekedésével jár. Ezt csak az image processor tudja némileg kordában tartani némi zajszűréssel, ami általában image blur-ben merül ki... (Ez spéci smart blur szokott lenni, mint Photosopban is, ami annyit is ér. Ez próbálja megtartani az éleket több kevesebb sikerrel a kontrasztosabb helyeken)
No szal ennyit az optikáról meg a fotózási képességről...
-
Criton
veterán
Mind a kettőre köszi a válaszodat
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem gyenge a fényképezőm este
Bár egy ilyen árkategóriájú telefonnál egy picivel többet vártam, de a nappali képei viszont nagyon jók! (vagy is amiket láttam)
A fényképezőnél a számlálót le lehet valahogy nullázni? IMG00xx.jpg
Gyárilag egyébként 12 kép van, igaz?
-
szasz1
tag
Én tegnap felhívtam őket, elmeséltem ugye a történetemet hogy mi a bajom a nyöszörgés a jobb oldalon "hullámosodás" ha picit jobban nyomod meg az érintőfelületet, és mondtam hogy ugye Ts a garija, egyből hogy ők akkor nem javíthatják, a Ts meg aztmondta hogy ők megint csak nemtudják javítani, elküldik az ide meg oda ><
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest