- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
nézzetek hülyének de hol lehet az account jelszót módosítani?
-
kchris78
veterán
zuggsm=összes ami nem szolgáltató.. Ez azért egy kicsit erős szerintem... Ennyi erővel egy hivatalos Nokia bolt a Mammutban vagy Apple viszonteladó a MOM parkban is zuggsm nálad? Az rendben van hogy a szolgáltató az ÁSZF-jében csak arra vállal garanciát hogy működik a hálózatán amit tőle veszel.. de ez így erős.
-
kchris78
veterán
én is olvastam egy cikket de azt én úgy értelmeztem hogy csak akkor ugrik a gari ha elbrickeled (téglát csinálsz) a telefont-ból... szerintem kicsit necces lenne hogy hivatalosan is nyithatóvá teszik a bootloadert és nem vállalnának eztán felelősséget (custom rommal persze) ha mondjuk porosodik a kijelző..
-
kchris78
veterán
válasz
tombike #3238 üzenetére
pedig a porosodas segy nagyon GAZ dolog, arrol tanuskodik hogy nem tokeletesek at illesztesek. kollegam 6230asa porosodott nagyon, brrr ranezni is rossz volt. 20 ezres kategoriaban fogadhato el maximum... persze nem zsebben hordva az extrem terheles.. funkcioban is korlatoz: por tori a fenyt es ha kihasznalja az ember a felbontast akkor szamithat.
-
kchris78
veterán
tökjó gyorsbolt szombaton 5ig nyitva.. így megtapogattam a szenzésönt. sajna nem lövik be rajtuk a helyi wifit.. de a többiből nemigen érzékeltem (menük stbstb) azt a plusz pixelszámot.. viszot hogy nem amoled azt igen.. én személy szerint visszalépésként érzékelném.. az sgs2 meg gagyi fogásra.. hátlapja meg főleg.. úgyhogy a telefonlecserélhetnékségi lázam leapadt
az E7ről.. hd2m volt.. ahhoz képest tényleg meg kell hagyni hogy gördülékenyebb..
-
kchris78
veterán
értem értem.. sajnos a porosodás úgy látom típushiba
. sajna ez az egyik legidegesítőbb hiba és legzavaróbb ami számomra létezhet egy telefonnál.. Nokia E7-em van, és ott az ilyen elképzelhetetlen, persze az OS más tészta meg a proc/stb (igaz a kijelző legalább újabb fajta AMOLED), de számomra ezek fontosabbak, konzervatív vagyok ezen a téren (régi symbianon nevelkedtem úgyhogy kibírom).
-
kchris78
veterán
nem tudom téma volt e itt de néztem a jelenlegi árát 143 speedshop, gsmbótokban 110.. ez elég nagy áresés, amikor a HD2-met vettem hónapokig meg sem moccant szinte az ára, betudható netán ez a sok hibának amit itt olvasok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest