- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8517 üzenetére
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8509 üzenetére
a tb visszaállitásnál vigyázz a rendszer adat visszatöltésekkel,mert okozhat meglepit rom csere után!
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8506 üzenetére
TB kb 60mb,apkok számától függően,Nand pedig 1gb körül.(pont most töröltem a kártyáról a mentéseket)
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8308 üzenetére
Én is mint 120eft-os multimédiás telefon tulajdonos,maximálisan meg vagyok elégedve az általad készitett képekkel,szerintem jók még az árnyékos részek is!az meg hogy félhomályos szobában 3-5 méterről milyen a képet csinál?hát nemtudom!
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8301 üzenetére
Esetleg milyen készülêket tudnál ajánlani ebben a kategóriában,alternativaként?
-
tgb
senior tag
-
tgb
senior tag
laza voltam,nand backupot sem csináltam,
,hanem az elba...tt sensey romra ráengedtem ujra wipe chace és dalvik chace után a az alap sensey romot és úgy indult újra el a cucc.energy-ből kéne kiszedni azt a jar filet,hátha az vinné!holnap megpróbálom hátha!esetleg ha kell a file,át küldöm!
-
tgb
senior tag
Edenyke:xe hátlap hogy szuperál?azóta sem hallottam róla!
mumk1:sikerült a hangerő gombos feloldás?nekem összeomlott az egész rendszer,lehet felületesen csináltam valamit! -
tgb
senior tag
válasz
Something_ #8056 üzenetére
Hálistennek,ezért vettünk HTC-t!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8034 üzenetére
egy .zip-el mennnie kell!recovery nem kell csak fastboot!inditod fastbootban egy zip-el,megtalálja, és adja a további instrukciokat,egy szűk perc az egész!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8031 üzenetére
win7 nem irja,de zip,te meg még megint irod hogy zip,és ott a hiba!egyébként csomagolni nem kell semmit csak átnevezni!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #8029 üzenetére
lehet hogy zip.zip a vége?!
-
tgb
senior tag
válasz
davidcsaba93 #7925 üzenetére
nem egészen,hanem a rootolt gyári romot tudod visszaállitani!azért kell a backup ha valami nem sikerül romcserénél(de miért ne sikerülne) legyen egy visszaállitható mentésed mert romcsere előtt törölni le kell gyalulni az éppen futó romot!
romcsere
telepitendő romot sd kártyára másolni
indit recovery(hangerőle/bekapcs gomb lenyom)
backup
full wipe (factory,data,cache,dalvik)
telepit a rom az sd kártyáról
ujra inditás -
tgb
senior tag
válasz
Something_ #7789 üzenetére
esetleg a gyári car home progi?
-
tgb
senior tag
Sziasztok!valaki töltötte már le az új Energy romot?Én tölteném de nem engedi!
-
tgb
senior tag
válasz
lama_lamm #7657 üzenetére
a sense ujraindulása az ne adjon okot parára,elég memóriaigényes "alkalmazás",és ha más apknak is kell memória akkor szerintem természetes hogy újraindul a felület,ami valjuk be 2-3 mp alatt megvan és nem egy olyan katasztrófális dolog.majd a 3.5-ös nem fog ujraindulni.
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #7609 üzenetére
nekem eddig minden androidos teló csinálta,de csak fekvő módban!
milyen "inyencek" lettünk,de azt még senki nem mondta mennyivel jobb ez a böngésző mint a nokia böngészője! -
tgb
senior tag
válasz
Something_ #7567 üzenetére
A kamera lencse tiszta,nincs ott valami kosz?
-
tgb
senior tag
válasz
samurai_jack #7365 üzenetére
egy fizetett hozzászólást olvashattunk!köszönjük!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #7026 üzenetére
Próbáld a sima romot felrakni wipe nélkül,hátha az adatok maradnak,a csicsa eltünik!egy próbát megér!egyébként zip file-ok telepitése előtt mondig irják a backupot,pont az ilyen esetek miatt!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6953 üzenetére
Nekem virtouoso xe rom van,unity v13 kernellel,1188-on,kikapcsolt képernyőnél 756-on pörög,ès igy elég türhető a fogyasztás!de ha nyüstölöd egész nap akkor mindegy milyen kombinációt használsz,akkor merül mint állat!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6831 üzenetére
System panel
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6827 üzenetére
hangerő le+bekapcs addig amig be nem jön egy fehér képernyő,ott választod a recovery sort a hangerő gomb használatával!egyébként hogy cseréltél eddig romot??!!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6825 üzenetére
recovery sor következik!
-
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6823 üzenetére
s-off van?rootolva van,recovery menü telepitve?
recovery menü használata -
tgb
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6818 üzenetére
Nem feltétlen kell wipe zip. Ha egyszerűbb neked akkor a recovery menüben van a wipe data/factory reset,wipe cache és a wipe dalvik chake,ez minden uj rom csere előtt kötelező,kernel és radio rom csere előtt nem kötelező.biztonsági mentés is a recovery menûből legyen csinálva,mert ha valami nem sikerül telepitèsnèl onnan vissza tudod állitani,de a my backup-ból nem igazán!
-
tgb
senior tag
válasz
#54715584 #6807 üzenetére
egy viszonylag gyári romnál a 12óra alatt 50%merülés az "elfogadható"!nekem a virtuouso xe van fenn a v13-as kernellel,12óra után még bőven 60-70% között van!hozzáteszem a cpu visszavéve 384-1100-ra kikapcsolt képernyőnél 192-756ra,és igy türhető az üzemidő,és a sebesség rovására sem megy a dolog!
-
tgb
senior tag
válasz
randras #6420 üzenetére
hd2-nél is vannak hibák,nem működő gombok,érzéketlen kijelző,lepattogzott hátlap,na meg azért már csak el ját felette az idő!maga idejében nagyon jó készülék volt,volt szerencsém birtokolni,de sajna androidozni nem lehetett vele,rengeteg rom,tele hibával.egyedül a winmo 6.5 futott rajta szépen,de az hibátlanul!androidozni ne vedd meg!
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #6234 üzenetére
értem már!
-
tgb
senior tag
válasz
Something_ #6231 üzenetére
Előleg?az minek
-
tgb
senior tag
válasz
randras #6080 üzenetére
a nandroid backuppal lemented a jelenlegi romot,ment mindent,hiváslista,sms,appok..,tehát a jelenlegi romot az utolsó betűig!ha valami nem sikerül akkor a recoveryből visszaflasheled és kezded előlről a romolgatást.sikertelenséghez vezethet nek az állapotjelző ikonok cseréi,bootanimácio csere ikoncsere kernel illetve rádio csere.ilyenkor ha nem bootol be a teló induláskor akkor akksi ki-vissza recovery indit és restore az előző lementett rom.Bootmanagert nem próbáltam,én a recoveryre esküszöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest