- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joachim
tag
válasz
szegto #17732 üzenetére
Igen, bekapcsoltam az XLOUD-ot is, de a viszonyítás amit korábban írtam Desi-30% ebben az esetben igaz. Szóval fikázás nélkül, ezzel mellényúlt a HTC!
Mellesleg a Desire-el is elégedett vagyok, de 2 évente szoktam telefont cserélni és gondoltam egy erősebb vas a sok program mellé sosem árt! -
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #17669 üzenetére
wp7et szerintem eléggé elhanyagolta az ms, remélem wp8-nál jobban odafigyelnek, kell nekem végre egy állandó rendszer, mert kezdem unni hogy állandóan romolgatok a jódolgomban... így sosem haladok a játékokkal, mert hiába a biztonsági mentés ha aztán mindig újrateszem a rendszert, megunom mire mindent újrateszek
Azt meg nem tudom megállni hogy ne tegyek fel mindig más romotWP meg eszméletlen gyors, nekem tetszik is, most is launcher 7-em van
Csak programok meg játékok alig vannak ráiOS is jó lenne de 3.5" kijelző nekem nem kell mert vicc számomra
(#17669) szegto@ aztán mire minden hibátlanul megy majd...
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16774 üzenetére
Sima rosie: Minden 3D-ben van, egymáson vannak különböző rétegek bizonyos távolságokra. (talán a weather widgeten a legjobban megfigyelhető)
Super Smooth rosie. Fogja, és képernyőgörgetéskor a több rétegből egyet csinál, egy síkba rakja őket, így lapozáskor ronda lesz mint a bánat, viszont utána (az animáció után) visszaállítja 3D-be.
Ultra Smooth Rosie: Mindig egy síkba van renderelve az összes réteg. -
sgs123456
tag
válasz
szegto #16761 üzenetére
Írják a főloldalon, h ilyenkor mi a teenedő.
Valami nem volt jó a build.prop fájloddal. Ki kellett volna szedned a vipers telepítőjéből, felülírni azt, ami eddig volt, újraindítani és elvileg úgy működnie kellett volna.T0rnad0
Azt még nem tudom, arra csak holnap lesz válasz. -
-
enginev3.0
félisten
válasz
szegto #16418 üzenetére
Azt tudom, és ennek sem érdekelnek a hibái
csak a porosodás, ez az egy
ahogy olvastam,van még wifi hiba, de nem akarom szorongatni a telefont, meg esetleges recsegés,de az se érdekel
csak a kijelző porosodás
főleg hogy ha veszek akkor elvileg 3 vagy 6 hónap garisat tudok venni
szóval nem lenne szép egy homokozó a kijelző alatt -
Something_
őstag
válasz
szegto #16418 üzenetére
Ez így van, nincs tökéletes telefon, ha lenne tökéletes telefon, akkor nem lenne értelme évente új készüléket piacra dobni.
Balazs_: kérhetsz, de úgysem kapsz. Az E-Care-nál azt fogják mondani, hogy mivel alaplapcserés volt, ergo új a készüléked.
A T-Mobile-al vagy szerződésben, náluk kérhetsz új készüléket, de ők úgysem fognak adni, az E-Care pedig a T-vel van szerződésben, mint szerviz, ergo nekik hozzád nincs közük.Ha a T belemenne abba, hogy rádobsz 30e-et egy One X-re, akkor én pl élnék a lehetőséggel, mivel a régi készülékedet kb 120ért számítanák be, ergo jobban jársz, mintha fél év múlva eladod 50e-ért.
Bocs, Voda, már nem írom át
-
kaciokos
őstag
válasz
szegto #16350 üzenetére
"Más: valaki tudja esetleg mikor jön már az offline google maps?
Még azzal teszek egy próbát mert navigáció területén az android kuka."Hali. Mit próbáltál már? A barkácsolt iGO valóban nem egy nagy királyság, már kezdtem örülni, mikor pár hónapja azt pletykálták, hogy kijön a rendes, de korai volt az öröm.
Épp most gondolkodom azon, hogy veszek egy Sygic-et, azt sokan dícsérik, de még hezitálok.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16317 üzenetére
Mivel a onex-re új bázis érkezett, az új szoftverhez portolni kell a tweakset is (android verzió frissítés is történt) és ha már csinálják, beleraknak pár új feature-t is. Ezt írta a fejlesztő a OneX-es Pokemon rom topicjába. És hát nagyon valószínű hogy monarx pedig a Sensation Pokmn romba is berakja később
Ennyit tudok egyelőre
-
claire78
senior tag
válasz
szegto #16054 üzenetére
ez a legfrissebb:
Pyramid-ICS-sense-007u -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
szegto #16027 üzenetére
Majd ha j4n87 engedélyt ad az XDA-s deveknek, hogy használják az új tweakset (ami az 5.0-ás PkMn ROM-ban jelent meg), akkor lesz a többi romban.
Márpedig ez a pokemon csapat nem arról híres, hogy csak úgy elérhetővé teszik a dolgaikat másoknak (vagy legalábbis nem a legújabb verziót). -
Balinov
titán
válasz
szegto #15952 üzenetére
Hasznaltam, belvarosban gyalogoskent. Siman vallalhato. Adatforgalmat ha nem hibrid vagy muholdas modban tolod, szerintem nem sokat hasznal (parszaz kbyte max 1 mega egy uton szerintem)
Ha egy kornyek erdekel, be lehet 16km sugaru kort pl otthon wifin-n cacheltetni, igy ha kulfoldon vagy, adatroaming off es a letoltott map-bol dolgozik. Regebben lattam olyan leirast, ahol tobb, ilyen sugaru kort cacheltek le offline a memkartyara, lefedve egy kb 100km hosszu utvonalat. Igaz,ez kicsit macera, de nem elvetendo.
rendes navibol en a CoPilot Live premiumot hasznalom. Mikor bevezettek a Marketre, akciosan megvettem az UK+ IRL mappal 15€-ert, most jott ki egy update hozza, 1 eves ingyenes traffic update hozzaferes, meg most latom, ahogy tervezzuk a nyaralast, hogy 24£ korul ki lehetne boviteni full EU terkepre. Mondjuk a Market-en sem olyan draga a full EU valtozat.
Kolleganomek a ferjevel tavaly az IOS verziot hasznaltak, mikor korbeautoztak Sziciliat, tobbek kozt az o ajanlasa miatt is valasztottam ezt, bevallt.
szerk: cacheleshez beillesztettem 1 linket, 10merfold sugaru kort lehet egeszpontosan
-
szirtesp
tag
-
Something_
őstag
válasz
szegto #14954 üzenetére
Nekem és Koklernek is ilyen van, nincs vele gondom, pedig aktívan használom. Azt hiszem, hogy arra kell figyelni, hogyha az autót indítod illetve leállítod, akkor legyen lehúzva a telóról a töltő.
Régebbi autóknál is pl a lámpát le kell kapcsolni leállítás előtt, mert megöli az izzót, illetve indítás után kell felkapcsolni, gondolom ilyesmi van a töltőknél is.Amúgy arra vigyázz, hogy webshopból megveszed az általad gyárinak hitt töltőt és lehet, hogy mégsem az!
Ezt a fajta világítós töltőt is árulják webshopokban 4e ft-ért, én is ilyet szoktam rendelgetni és 2500ért elviszik pikk pakk
Szerk.:
amúgy az az érdekes, hogy a minőségi, nem két filléres brodit HTC autós töltő is 2A-es.Amúgy sztem Mo-n az emberek 80%-a megveszi az univerzális, 1500 ft-os töltőt a GSM boltból, amit ugye szintén kb 500 ft-ba kerül külföldön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest