- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igazából nincs semmi baja,de kizárólag a bricked kernellel hajlandó rendesen működni nekem bármi mással nagyon merül....engem inkább a melegedés idegesít régen 1700on sem melegedett ennyire most pedig alapon van...egy 20perc játék vagy net és szinte forró a telefon.Leakarom már cserélni kell egy kis változatosság.
-
csipuka
senior tag
Itt egy app ra: Battery calibration
-
DjTaRsY
aktív tag
-
zonusz
aktív tag
A MyBackUp jól működik, mindent lementettem az sd kártyára és onnan vissza, tehát mentésem van. Factory reset után is melegszik és amikor a képernyő lekapcsol utána is langyosodik, pedig elviekben akkor semmi nem fut, ami melegíthetné. A melegedés egyébként az alsó negyedben van csak. Fogalmam nincs mit csináljak. Ha leadom, akkor ugye az összes telefonon lévő adatom szabaddá válik még ha kitörölném is. Ezért van meg az összes régi telefonom is tudom, hogy az adatok bármikor előhívhatóak, a végleges törlés meg nagyon macerás lenne.
-
hito
nagyúr
Igen, meg. Eladom
blt.62: nekem ennek a kijelzoje jobban bejon mint az SGSII-e. Annak idegesitettek a szinei. XE gyakorlatilag majdnem ugyanaz mint a sima, szerintem nem er meg plusz 10-15eFt-ot. Kamerajaval sem volt kulonosebben problemam. Videoban erezhetoen erosebb mint a Samu.Szerintem nagyon jo valasztas a Sensation, rajtam sajnos kifogott az s-off, ezert adom el, de barkinek nyugodt szivvel ajanlanam, nagyon egyben van.
-
DjTaRsY
aktív tag
Lesz, a pokemon team dolgozik saját Sense 4-es romon a Sensation-re, a One-X-re már létezik QuickSettings-es ROM-juk. Ha lesz, a saját ROM-omba is berakom, és vélhetően a CoinDroidba is belekerül. Soon.
-
mipityu
tag
-
mumk1
addikt
Próbáljatok meg frissíteni. InsertCoin with Sense 4 Stable 1.1.1.
Power gombbal nekem is volt ilyen, de pl. hangerő gombokkal egyből éledt a kijelző. -
kissandras20
aktív tag
Ezt a módszert én is megtaláltam, de elég felszínesen van leírva az egész. Ezért kérdeztem meg itt.
Nem tartom magam teljesen bénának, mert már volt kb. 5 különböző Androidos készülékem (galaxy 3, galaxy s, galaxy s2, desire, xperia mini, sensation...stb), és sajnos mindegyiknél azzal kellett kezdenem, hogy ROM visszaállítás...meg ilyenek. Ész nélkül ROOT-olják szír szar ROMokat felpakolják...Ennél részletesebb leírás létezik, valami szájbarágósabb? Mert nekem ehhez rengeteg kérdésem lenne. Rootot is leviszi, ez a módszer?
-
szegto
senior tag
Mikor én csináltam még kb 4-5 éve akkor utalni kellett párszáz ft-ot paypalra h tuti jó e a számlaszám majd megjelent a bankkártya számlatörténetnél egy néhány karakterből álló kód amit meg kellett adni a paypal oldalon és csak úgy volt aktív a kártya.
Lehet ez már nem így van de tudom hogy nem 15 perc volt hanem 2-3 nap.
Nade mind1, próbálkozok akkor.
-
ehoranyi
csendes tag
Igen, nekem ezt mondták - ilyen probléma miatt egyszer cserélnek garanciálisan. Nem tudom, néznek-e rajta valamit ( a hátlapon kívül
) mivel a hölgy hátra ment vele kb. 2 percre, majd visszajött és mondta, hogy akkor kicserélik. Utána már kikapcsolta, de azt, hogy hátul néztek-e valamit, nem tudom
-
Beniben
tag
Az a lényeg, hogy fel kell tenned egy GB-nek megfelelő radiot, amely megfelelő H-BOOT verziót eredményez, mert amíg ez nincs meg, addig az RUU telepítő 155-ös hibával elszáll..
Miután már jó a H-BOOT és felment az RUU, akkor rebootoltatod ADB-vel vagy simán hang le+power.és parancssorba beírod fastboot oem writesecureflag 3 végrehajtás után fastboot reboot-bootloader paranccsal rebootoltatjuk bootloaderbe újra, és ekkor már S-ON-t kell írnia.Ebből
csemegézhetsz, valamint ez is segíthet, de inkább belekeverik az embert... -
randras
veterán
Ez a "ha harmadszorra nem sikerült megcsinálni, kicseréljük" szerintem csak hangerő kérdése, ha másodjára fel kéne mennem oda valahonnan messziről, pl.vidékről, mert az elvileg felső kategóriás telefonom kijelzője másodjára is poros, tudnám olyan hangosan kifejezni az elfedetlenségemet, hogy felvegyék a csere igényt a munkalapra, nektek is ezt kéne.
-
Soulles
aktív tag
Hallottam én is ilyesmit, meg is kérdeztem az Ecare-s hölgyet.
Az ő állítása szerint, csak akkor cserélik a készüléket, ha a vásárlást követő 3 hónapon belül viszed vissza 3* ugyanazzal a hibával.Ez egy ördögi kör ezzel a telefonnal, ha ki is cserélnék, majdnem biztos, hogy az új is ugyanúgy porosodna
-
Soulles
aktív tag
Heló!
Vásárlás után kb. 2hónap után lettem rá figyelmes (lehet már előbb is elkezdett).
Két porosodás közt eltelt időrekord nem egész 1nap volt, csütörtökön elhoztam az Ecare-ból, por nélkül, péntek reggelre ott csücsült az újabb adag alatta
Aznap már nem tudtam visszavinni, de a hétvége után ment vissza a szervizbe.u.i: most is poros
-
Zirowe
nagyúr
További hátulütői: csak hivatalos kernellel hajlandó működni az összes funkció (pl: wifi), radio és hboot nem változtatható meg, illetve nyitott állapotban a hivatalos frissítések és ruu-k se mennek fel (előtte vissza kell zárni).
Magyarán: nagy kalap sz.. az egész!
Persze vannak olyan brick esetek, amikor a nyitás az egyetlen kiút, de ez is kb a htc sara, hogy ennyire lezárta a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest