Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
A leírásodból látszik, hogy te értesz ezekhez a dolgokhoz, és optimálisan használod a telefonod, nem úgy mint a telefon használóknak egy nagy százaléka, aki ilyenekre még soha életében még nem is gondolt, hogy éjszakára repülőgép üzemmódba rakja...
Átlag, egyszer bekapcsolja és azt akarja, hogy menjen és nyomhassa a netet meg a sok dolgot amit akarnak, és soha ne kelljen kikapcsolni, sose fagyjon, csak "mukodjon"Ezért jobb lenne ha nagy kapacitású akksik jönnének
-
lcee79
addikt
Sensationnek belekötöttek a sebességébe teszten, de az szerintem már nem aktuális
Volt nálam már sensation elég gyors volt az,
de az valahogy mégse annyira jött be, (főleg hogy a fórumában van kb 1 millió hozzászólás, nem olvastam el mindetde azért pár hibát felsoroltak.)
XE-t még nem láttam, de az meg annyira nem is nagyon különbözik sima Sensation-től
és ha jól tudom mindegyiknek 1GB memóriája van (wp7-es telefonoknál szinte mindegyiknek 8 v 16 újabban van 4-es is... de még sem 1!!!)
Aztán sima Sensation akkuját sem vitték túlzásba 1520 mAh-val, XE már kicsivel nagyobb...
Majd egyszer rájönnek, hogy annyira mégse fontos az a vékonyság inkább legyen nagyobb akku, vagy fejlesztenek vékony nagy kapacitású akkukat is már végre (mondjuk 2-3x nagyobb kapacitásra lenne szükség, nem 100-200 mAh-val nagyobbra....)
Aztán így 2011 végén már legyen 4G-s meg olyan hardver amire rámegy a 4-es android...
És szerintem ezeknek a feltételeknek is csak ez a Rezound felel meg igazán.
Még ha a kinézeten annyira nem is változtatott a HTC az előzőekhez képest... -
lcee79
addikt
Normális kijelző felbontás
normális fülhallgató stb
normális méretű belső memória
stb stb
és mindez egy HTC telefonban
amit eddig is vártam volnaFőleg mikor HTC HD2-m volt amin minden fut...
android, win7, win6.5
de semelyik nem tökéletesen...És azóta is várom a jó HTC telefont
és ezt tartom először annak (így látatlanban, csak technikai adatokra támaszkodva... az hogy lesznek e bug-ok, és akad-e majd rajt a legújabb sense felület stb azt ugye innen még nem tudni)Kielégítő volt a válasz?
-
lcee79
addikt
Szerintem ez lesz az első olyan HTC ami azt a szintet hozza, amit a többitől is elvártunk volna
Szóval ez már kéne is akár
-
lcee79
addikt
Hardveresen és szoftveresen bejönnek ezek a HTC-k (SENSE-el az élen, többi sehol nincs hozzá), de kinézeten nem akarnak változtatni még
3-4-el ezelőtti telefonok is így néztek ki...Persze ettől függetlenül, ez a legjobb telefon valószínűleg ami mostanában kijött/ki fog jönni
De akkor már lehetne benn nagyobb akksi, és 4-es android is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest