Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bulitt

    őstag

    válasz batai15 #28003 üzenetére

    Nem fog egy custom rom neked ezen segiteni. Max a beragadt program terén. A felhasználási szokásaid olyanok, amit nem tud kielégiteni az akkumulátor. Ha az éjszakai merülést nem vesszük figyelembe, akkor az a 2-2,5 óra nyomkodás igen intenziv használat. Föleg ha soha nem kapcsolod ki a 3G-t és a wifit. Ilyen felszereltségü telefont, olyan nagy aksival nem fogsz találni ami bírja is ezt a felhasználást. Hiába mondod, hogy ez szerinted egy elvárható dolog lenne, vagy ez egy általános használat. Mert nem az. Az S2-höz lehet venni batár nagy aksit a gyári helyére, de ezzel ugrot is a keskeny méret.

    Vagy ha úgy nézzük akkor: telefon hálozat+3G+készenlét wifi+kijelzö+érintés vezérlés+hangkártya(nagyobb hangerő, nagyobb fogyasztás)+ autó fényerö szabályzás+alkalmazások+melegedés.

    Ezt igy mind egyszerre használod mikor mész barárnödhöz. Az írtad téged a táska is zavar, nem hogy még egy külső akut cipelj magaddal. Akkor zsebre vágod a telefont, a kulcsot és az iratokat azt kéz csók? Neki vágsz a fél országnak?

    Így érted miért eszik olyan sokat? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák