Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- BMW iX1 menetpróba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Örömmel látom, hogy kezd megjönni a gyártók esze, és értelmes kamerákat pakolnak a telefonokba. Bár ezek az összehasonlítások kicsit mindig sántítanak pl. a téli/nyári szabadtéri tesztképek között.
-
franc0
őstag
A múlt héten vettem egy ilyet.
Szolgáltatónál az ára 58 ezer forint (tovább csökkenthető, ha díjcsomag-hűséget is vállalunk).
A design és a minőség fantasztikus, a hardver pedig bőven elég ahhoz, amire egy telefont használni kell.
Nagyon jó vétel.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Gergőke88
addikt
Dominó csomagban egész jó ára van(72 000Ft webshop rendelés esetén).
Nekem ma érkezik, alig várom -
Graphics
Jómunkásember
Nagyon bejött ez a telefon a Veletech-en, csak ez lehet a következő telefonom, ha kiábrándulok a Nexus One-ból
Dominoban se sok, sajna én kék-szolgáltatónál vagyok, de tetszik a teló
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
geccoblaze
aktív tag
A "unibody" nem azt jelenti, hogy egy anyagból van (pl lumia 900)?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Neurotoxin
őstag
Nem rossz telefon, főleg, hogy android 4.0-át raktak rá!
Viszont, ahogy a legend esetében annak idején nem értettem, hogy mire jó, hogy a ház alja felfelé áll, most sem. Zsebben hordani pl nagyon fura lehet.
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
tothmaxy182
őstag
Szevasztok, bocs az offért...
Hol találom meg a t-mobile honlapján a hamarosan forgalmazandó telefonokat (amik majd nemsokára jönnek)? Sehol sem találom!
Tegnap leöntöttem vörösborral a telómat, és meghalt a mikrofon...
Vennem kéne másikat, de a mostaniak közül egyik sem tetszik! Mikor jönnek az új Sony-k?Minden szavam magánvélemény!
-
Tomy Yayo
senior tag
Csak a címet legalább 5 percig emésztettem
És akkor most elolvassuk. Baromira bejön ez a telefon, remélem méltán imádott Legendem nyomába tud érni
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Integra
titán
Bog,
félig off de android kérdés, nem tudtok valami újabb infot, hogy igo android verzióját mikorra készítik el. van már rá valami dátum? mert ugye csak annyit tudunk, hogy in progress.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
geccoblaze #5 üzenetére
Lehetne egy anyagból, csak akkor nem lenne térerő... ,valahol kell lennie egy kis műanyagnak. / WiFi, 3G /
Itt a készülék fő váza van egy darab aluból.[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Wictor
senior tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Egyébként egész tetszetős, pedig nem volt első látásra szerelem...
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
geccoblaze #5 üzenetére
Azt jelenti, hogy nincs összecsavarozva, meg ilyesmi, hanem egyetlen darab valamiből készül a váz. Lásd mekbúk.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
geccoblaze #5 üzenetére
A "unibody" azt jelenti, hogy a készülékház egyetlen tömbből (általában fém, lumianál polikarbonát) van ilyen-olyan eljárásokkal (vágás, marás, esztergálás, stb) kialakítva. A lényeg, hogy az a darab sehol sincs megbontva, nincsenek illesztések, stb. De nem az egész telefon van egy anyagból. A lumia 8-900 se egy anyagból van, a kijelző, a fizikai gombok, és persze maga a gép különálló darabokként vannak behelyezve a készülékházba, egy szó mint száz, a készülékház az ami unibody.
-
Gabócza
senior tag
A tudomány mai állása szerint egyelőre mégse lesz...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch 5 Pro
-
youngboy
senior tag
Csak azt nem értem, hogy miért is választanám ezt a telefont, amíg a Desire S kapható???
-
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nagyon tetszetős a készülék, és a hardver/üzemidő kombó is optimális szvsz. Egyedül az ár nem tetszik.
<< Heimdal >>
-
Tomy Yayo
senior tag
Mert ez szebb?
Illetve a jövőbeni frissítéseknek (szó se róla, esetleg az 5.0 Jelly Bean-nek) már több esélye van eljutni erre a telóra, mint arra. Nem a hardver miatt, hanem az üzletpolitika miatt.
Átfutva a tesztet, bejön a telefon, pár hónap múlva, ha lemegy az ára (meg remélhetőleg jön rá a CM9
), lehet be is újítunk egyet. Abban azért reménykedtem, hogy ha már nem a 64 magra, meg 16GB memóriára mennek, sem arra hogy a világ legvékonyabb telója legyen, rakhattak volna bele nagyobb akkut. Ha most lazán kibír 2 napot, akkor olyan 1800-2000mAh körül szerintem könnyen elfutna 3, kis odafigyeléssel 4 napig is, na akkor végképp odaverne.
-
kezdő
senior tag
T-Mobilnál ráadásul most 20% kedvezmény jár online vásárlás esetén, 2 évvel 52e Ft, 1 év hűséggel is csak 60e Ft (tarifahűség nélkül)
-
Jadro
veterán
Nagyon szép ez a forma. Belül is rendben van és sok embernek pont ez a kedvenc kijelzőmérete. Kicsit borsos az ár, de lesz ez még lejjebb.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Integra
titán
csodás...
kemény, hogy milyen magasról szarják le azokat, akik nélkül a mai napig sehol se lennének, mert én is megvettem anno az első igo2005-öt kemény 27000 ft-ért.. mit kaptam ezért cserébe? 1 év múlva lófaszt sem, egy szaros frissítést sem.. azóta sem.
ezek se emlékszenek már, hogy honnan jöttek és kiknek köszönhetik, hogy hova jutottak....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
franc0
őstag
-
-
Totheground
addikt
A cikket meg nem olvastam, de a cím 11/10
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oszi666
őstag
azert ez a telefon mutatja hogyha leulnek siman el lehet futtatni az icst egymagos procin is akadas nelkul. es vegre nem tepsi meretu a kijelzo. gratula htc!
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hú, tökéletes, szinte. Méret pont jó, kialakítás, minőség gondolom nagyon rendben van. Szoftvert úgyis azt tesz rá az ember, amit tud (: A nagyobb akksi meg az előlapi kamera az ultimate tökéletes telefont jelentené sok embernek, tehát nem volt szabad beletenni, mert nem fogyna más termék (:
-
JR.CSé
senior tag
Jó kis teló lett. A HTC-hez képest meg remek kamerával
[ Szerkesztve ]
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Nem vagyok túl nagy fotómágus, de ezeket a képeket nem mondanám annyira jónak..vagy csak nekem tűnt fel a beégés és a kromatikus aberráció?
A telefon formája, a legend óta, ezzel az anyaghasználattal kívánatos, bár kicsit komornak érzem ezt a szürkét.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Gergőke88
addikt
Most hozta meg nekem a GLS futár a T-től.
Sajnos vihetem is vissza délután, mivel a kijelző bal illetve jobb oldalán is sárga a kijelző.. -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Gergőke88 #36 üzenetére
Állj el attól a vásárlástól, aztán rendelt meg még1x (már az akciósabb áron).
Nekem is nagyon mozgatja a fantáziámat a one V, végre egy megfizethető, jó minőségű készülék. A legtöbb embernek nem fognak hiányozni a kimaradt funkciók (DLNA, NFC, előlapi kamera).
Bog: Azt igazán sehol sem találtam meg egyértelműen, hogy Gorilla Glass van-e a kijelzőn, vagy valami más (nyilván olcsóbb) megoldás védi a panelt? Ha igen, akkor annak a minőségével meg voltál elégedve? Valami kiállításon egy youtubeos videón arra panaszkodtak, hogy elég furán reagált ha kicsit megnyomkodták a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Nagyon vártam ezt a tesztet, mert számítani lehetett rá, hogy jót kapunk, viszonylag olcsón (HTC szemmel nézve). A kamera szuper lett, ahogy az akkumulátor által produkált készenléti idő is egy picivel átlag feletti. A forma is kitűnő, annak idején irigykedve néztem a Legendekre.
Egyedül a hardvert sajnálom. Nekem pl. megérne néhány ezressel többet, ha legalább a CPU izmosabb lenne. WP7 után nehéz a váltás, az ember könnyen és gyorsan hozzászokik a jóhoz.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Real Ghoost #37 üzenetére
Dominó csomagban rendeltem, úgy nem csökkent az ára.
engusz. Én HTC Radarról váltottam. Szerintem a program kínálat miatt megéri váltani. De pl. a böngészés lassabb mint a Radaron volt, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Ezt én is megkaptam a T-nél, lejárt az előfizu, kinéztem a telefont, mondja, hogy ennyibe kerül szerződéshoszabbítás esetén (aláírtam volna újabb 2 évre). Az összeg jóval nagyobb volt, mintha új előfizetést kötöttem volna. Mondom, OK akkor felmondon az előfizetést, és ezután átslattyogtam a kék szolgáltató boltjába 5m-el arrébb.
Nekem valahogy nem jön be ez a forma. Xperia S-nél sokan írták, hogy jaj de ronda az alsó "téglalap", hát ott szerintem tök jól néz ki, itt viszont baromi ocsmány, pláne így meghajlítva. (beraknám egy satuba, és visszahajlítanám
) SZVSZ
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
engusz
veterán
válasz
Gergőke88 #39 üzenetére
Hirtelen nem tudok olyan témát feldobni, amit a WP7-tel ne tudnék megoldani. A legtöbbet használt programok (esetemben: facebook, twitter, időjárás, foursquare, navigáció) nem jelentenek gondot.
Az tény, hogy más OS-eknél bővebb az alkalmazáskészlet, de én mindig az mondom, hogy inkább legyen 10.000 app, amiből 100 kiváló, folyamatosan frissül, fejlesztik, minthogy legyen 1.000.000, de azok közt elveszel.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Gergőke88 #39 üzenetére
És akkor mi volt a fő indok, ami miatt váltottál? Én is szemezgettem a radarral is, de már nem hiszem, hogy lesz belőle a webshopban. Lumia 710esen próbálgattam a WP7et, nekem bejött, csak zavar a fix 8 gigás tárhely, a zune szarakodás, meg hogy a lezárt teló lecsatlakozik a wifiről...
-
Gergőke88
addikt
válasz
Real Ghoost #42 üzenetére
Miért váltottam:
-játékok, a facebook alkalmazás egy hulladék a w7.5-ön szerintem.
-dropbox
-gmaps -
gzbotii
veterán
A cim mekkora.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Real Ghoost
aktív tag
-
JanFe
aktív tag
Jol sikerult keszulek
"There is nothing permanent except change"
-
-
DJGABI
addikt
Azt kell mondjam nem rossz, végre az első HTC mostanában, ami nincs túlárazva. 72k kártyásan, teljesen reális ár ezért a készülékért.
Benchmark-nál mondjuk érdekes, hogy az új MSM7227A már-már megszorongatja (Motolux, de még inkább Ace+) sőt pár helyen meg is előzi. A 3,7" kijelző pont ideális, öröm, hogy legalább ők nem mentek el a tepsi méret felé. A 150MB szabad RAM-ot kevesellem, de egy CM9-cel biztos fellélegezne a kicsike (bár mondjuk lehetne giga ram is akár benne, aztán akkor nem lenne ilyen probléma).
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest